NIEUWS DISTRICT WEST

Frans Postuma

Bram Otte

 

 

 

 

 

 

Bronzen spelden voor 2 aftredende bestuurders JBV Bulderbaan

Op 30 mei werden twee lang zittende bestuurders van JBV Bulderbaan uit Amstelveen geëerd met een bronzen NJBB speld voor hun jarenlange geweldige en tomeloze inzet voor de vereniging. De spelden werden tijdens de algemene ledenvergadering uitgereikt door de recentelijk als districtscoördinator van district west aangetreden Joop Pols.

Bram Otte was ruim 25 jaar secretaris en vervulde daarnaast vele andere taken binnen de club zoals webmaster en redacteur van het clubblad. Ook stond en staat hij klaar voor elke willekeurige hand-en-span dienst waar nodig. Bram blijft actief als webmaster van de verenings website en zal ongetwijfeld hier en daar nog wel bijspringen bij andere taken.

Frans Posthuma was bijna 20 bestuurslid waarvan een flink aantal jaren als penningmeester en daarnaast als algemeen bestuurder in de functie van projectleider voor de realisatie van een nieuw clubhuis dat hopelijk dit jaar kan worden afgerond. Ook heeft hij vele jaren samen met zijn vrouw de lief en leed commissie gevormd. Frans zal betrokken blijven bij de realisatie van het clubhuis zolang dat nodig is.

Beide bestuursleden zijn na hun lange periode als bestuurslid afgetreden en worden opgevolgd door nieuw bloed.

Het ontvangen van deze onderscheiding was een aangename verrassing voor de heren en werd met veel applaus en bloemen begeleid.

 

We zoeken iemand die toernooi-agenda wil gaan beheren/samenstellen

In samenwerking met Andries Wijand