Zomer Clubteam Competitie (ZCC)

ZCC 2021

 Als gevolg van de afgekondigde maatregelen ter beteugeling van het virus Covid-19 is het onduidelijk welke situatie medio april (de geplande start van de zomercompetities) bestaat en of het mogelijk is dan weer (buiten) te boulen. In de hoop dat er dan wél weer kan worden gespeeld en om niet onvoorbereid in die situatie te zijn, is het districtsteam doende de organisatie van de zomercompetities (Zomer Triplette Competitie en Zomer Clubteam Competitie) op de rails te zetten.

Bijgaand ook het Inschrijfformulier  voor de Zomer Clubteam Competitie (ZCC). Het formulier  dient maandag 22 maart bij het districtsteam binnen te zijn (mailen naar: wedstrijd-noord@njbb.nl).

Het districtsteam hoopt dat medio april de barre tijden zodanig voorbij zijn dat weer (buiten) kan worden gespeeld, maar enige zekerheid daaromtrent bestaat uiteraard niet. Het districtsteam houdt daarom rekening met de mogelijkheid dat het rondwaren van het virus Covid-19 begin april aanleiding zal moeten zijn om te besluiten om de competities te cancelen dan wel op een later tijdstip van start te laten gaan.

 

Contact districtsteam Noord

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-noord@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Noord via noord@njbb.nl