Winter Tripletten Competitie (WTC)

WTC 2018/2019

Spanning tot het einde

Maandagavond werden de twee laatste partijen van de competitie gespeeld. Koploper Boulegoed 2 kreeg het nog erg lastig. In de eerste partij, tegen La Boule au But 1,  zaten zij helemaal niet in de wedstrijd, die met 0-13 verloren ging. De tweede partij pakten zij met 13-2, zodat de titel toch naar hen ging.
De teams voor de tweede en derde plaats eindigden beide op 1 punt achterstand op de koploper, zodat de plaatsing werd beslist door het saldo.

 

 

 

 

In de Eerste Klasse was het nog spannender. Mede-koploper Lemsterland 1 verspeelde de eerste partij, maar won  wel de tweede, zodat beide koplopers weer gelijk kwamen met 21 gewonnen wedstrijden. Nummer drie, De Blêde Boulers 3, won echter beide partijen, en met een saldo van +19. Hiermee kwam dit team eveneens op 21 gewonnen wedstrijden. Ook hier besliste het saldo de ranglijst en werd La Boule au But 4 kampioen in deze klasse.

Uitslagen 18 februari

De eindstand

Na de vijftiende speeldag 18 februari 2019

Historie

Winter Tripletten Competitie 2017 – 2018

Contact districtsteam Noord

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-noord@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Noord via noord@njbb.nl

Aankomende events District Noord

Geen evenementen gevonden!