DK Tête-à-tête

Districtskampioenschap Tête-à-tête 2024

Op zondag 12 mei is er weer het jaarlijkse DK Tête-à-Tête van district-zuid gespeeld.
Het was een mooie warme en er waren bij de heren 20 inschrijvingen en bij de dames 3 waarbij er het laatste moment nog een dame is afgemeld.
De heren speelden 4 wedstrijden die op tijd werden afgewerkt waarbij de eerste 4 spelers doorgingen naar de halve finale en de winnaars van de halve finale een finale tegen elkaar speelde de verliezers van de halve speelden een troost finale. Bij de dames kwam de winnares naar voren uit de best of three.

De laatste vier heren waren Kevin Beeren, Roger Jaspers, Roger Peeters en Lou Barger.
Kevin Beeren en Lou Barger speelden de halve finale tegen elkaar waarbij Kevin na een spannende partij won met 13-12.
Roger Jaspers en Roger Peeters speelden de andere halve finale tegen elkaar waarbij Roger Peeters zijn naamgenoot versloeg met 13-1.

De finale werd dus gespeeld tussen Kevin Beeren en Roger Peeters, beide van CdP Heerlen, waarbij Kevin Beeren na een spannende wedstrijd de finale wist te winnen en zich dus District Kampioen Tête-à-Tête 2024 mag noemen.
De troostfinale werd gespeeld tussen Roger Jaspers en Lou Barger, beide van JBC Amby, waarbij Lou Barger na een gelijk opgaande strijd met 13-11 de derde plaats en dus brons wist te veroveren.

Bij de dames was er na 2 wedstrijden tussen Caroline Geraets van CdP heerlen en Mariet Jans van Mosa Petanca nog geen winnaar en er moest dus een derde wedstrijd gespeeld worden, deze werd gewonnen door Caroline Geraets waardoor Caroline zich District Kampioen Tête-à-Tête 2024 bij de dames mag noemen.

Onderstaand de uitslag bij de heren na vier wedstrijden.

 

Contact districtsteam Zuid

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-zuid@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Zuid via zuid@njbb.nl

Historie

2019

2022

2023