Van der Voort, Koogje en Agzoul winnen Masters 2019 en plaatsen zich voor WK Tripletten

Van der Voort, Koogje en Agzoul winnen Masters 2019 en plaatsen zich voor WK Tripletten

Foto: Bondsbureau

Tom van der Voort, Kees Koogje en Essa Agzoul hebben tijdens het finaleweekend op het terrein van De Gooiers in Nieuw-Loostrecht de Masters van 2019 op hun naam geschreven. De spelers van Petangeske, ABA en Les Cailloux hebben zich daarmee gekwalificeerd voor het WK Tripletten in Prilly Lausanne, Zwitserland.

Het drietal wist de finale die op zondag werd afgewerkt met overtuiging te winnen van het team van Edward Vinke, Patrick Schotvanger, Junior de Jong en Rajen Koebeer (13-1, 13-0, 13-5). In de aanloop naar de finale maakten de uiteindelijke winnaars als een sterke indruk en dat werd tot het eind van het toernooi vastgehouden.

Zoals gezegd heeft het team Van der Voort, Koogje en Agzoul zich hiermee geplaatst voor het wereldkampioenschap Tripletten. Dat vindt plaats op 16 t/m 19 juli 2020 gehouden in Prilly Lausanne, Zwitserland.

De Masters 2019 werden live op Facebook gestreamd. De finalewedstrijd is hieronder terug te kijken. Voor de andere wedstrijden is de Facebookpagina van NLPetanque te raadplegen.