Districtskampioenschap tête-à-tête

Zuidwest districtskampioenschap tête-à-tête 2019

Op zondag 24 maart 2019 heeft in District Zuidwest het tweede districtskampioenschap tête-à-tête plaatsgevonden. Dit kampioenschap, is een pilot voor het nieuwe nationaal kampioenschap tête-à-tête met districtsgewijze voorronden. Elk districtskampioenschap is een zelfstandig kampioenschap dat tevens geldt als kwalificatietoernooi voor het NK tête-à-tête, dat op zondag 14 april 2019 in Oisterwijk plaats heeft.

Aan de districtskampioenschappen kunnen alleen personen deelnemen die in het bezit zijn van een Nederlandse Wedstrijdlicentie of Jeugdlicentie. De club die op de licentie wordt vermeld moet zijn gevestigd in het district waar het betreffende kampioenschap wordt gespeeld.
Per district kwalificeren zich op basis van de ranglijst van het districtskampioenschap in de categorie mannen minimaal twee en maximaal acht spelers voor het NK. Het maximaal aantal te plaatsen spelers per district wordt bepaald op basis van het aantal uitgegeven wedstrijdlicenties per district, met als peildatum 30 november 2018.
Per district kwalificeren zich op basis van de ranglijst van het districtskampioenschap in de categorieën vrouwen en jeugd maximaal twee spelers voor het NK.
Voor de complete regelgeving zie het reglement Nationaal kampioenschap tête-à-tête.
Uitslagen District Zuidwest
Zondag 24 maart 2019 gehouden bij Bommequet
Red Band Sportpark,
Buijenstraat 10a 4705 RD Roosendaal

Uitslagen
Het was voor de organisatie (District Zuidwest) een enorme uitdaging om dit districtkampioenschap te mogen organiseren. De gastverenigingen Bommequet heeft deze uitdaging op 24 maart 2019 op uitstekende wijze verzorgt. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat 18 mannen, een spannend en uitdagend kampioenschap hebben beleefd.

De eerste districtskampioenen in district Zuidwest zijn bekend:

Allen van harte gefeliciteerd.
Districtskampioen categorie Mannen: Tom van der Voort
.Tweede: Nélio Marques
.Derde: Osman Jibril

Volledige uitslagen categorie mannen.

De NK Tête-à-tête wordt gehouden op zondag 14 april 2019 bij PC Oisterwijk.:
Categorie Vrouwen: niet gespeeld.
Dus geen uitslagen categorie Vrouwen.
Categorie Jeugd: niet gespeeld.
Dus geen uitslagen categorie Jeugd.
Website redactie Zuidwest
Contact met districtsteam Zuidwest via zuidwest@njbb.nl

 

Contact districtsteam Zuidwest

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-zuidwest@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Zuidwest via zuidwest@njbb.nl