Coupes des Captains 2021 Zuidwest

De vierde Coupes des Captains van district Zuidwest is een feit. Op 17 oktober 2021 werd het om de wisselbeker in het district Zuidwest gespeeld bij La Donnée Tilburg. Een prachtige dag, met enthousiaste bestuurders van de verenigingen uit het district Zuidwest. La Donnée de gastvereniging van die dag, had prima gezorgd, waarvoor onze dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt. Een evenement waarbij ook een delegatie van het bondsbureau ( Twan en Bart) een gedeelte van de dag aanwezig waren om ontspannen over allerlei onderwerpen van de petanque sport te praten.

Promotie bestuurlid Zuidwest Anneke Boksma heeft onlangs afscheid genomen als bestuurlid Zuidwest.
Zij ontving namens de NJBB en District Zuidwest uit handen de coordinator  Henk Vermeulen de zilveren bondsspeld samen met een boeket bloemen. In de toespraak kwam aan de orde wat ze betekent heeft  voor promotie, ondersteuning, en haar bijdrage bij de regio petanque sport (vroeger afdeling 13/14)  en nu het District Zuidwest.

De deelnemende teams van de verenigingen Middelburg , Oisterwijk, Voor Ons Plezier, Altena, Cochonnetclub, Va-Tout, Petangeske, La Donnée , District (Twan en Bart) speelde om de Coupes des Captains

De Coupes des Captains , ging naar de vereniging Middelburg.

Hieronder de klassering en vereningsuitslag

MIDDELBURG 6 28
OISTERWIJK 5 26
VOP 6 26
ALTENA 2 0
COCHONNETCLUB 5 3
VA-TOUT 4 8
PETANGESKE 1 0
DISTRICT 3 4
LA DONNÉE 4 8
NJBB 0 9

De volgende Coupes de Captains 2022 zal worden gehouden in Middelburg.