Districtskampioenschap tête-à-tête 2020

DK tat 2020

 5 april bij Venray 80

 

Het DK voor mannen en vrouwen, het NK ook voor jeugd

Beste allen, 
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die om 17:30 in de persconferentie zijn aangekondigd, is besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren vanaf heden moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor alle petanque verenigingen. Daarnaast worden ook alle activiteiten die tot 6 april gepland stonden, afgelast. Dit betekent dat de ledenraadpleging op 2 april in Maastricht (district Zuid) en de districtskampioenschappen tête-à-tête op 5 april in district Noord, Midden en Zuidoost niet doorgaan. 

Op veel vragen, is op beide websites NJBB.nl en NLPetanque.nl een aparte pagina ingericht waarop wij continu updates verstrekken over maatregelen die de NJBB neemt met betrekking tot het coronavirus. Wij willen u vragen deze website dagelijks in de gaten te houden en dit ook onder de aandacht te brengen van uw leden.

Deelname aan één DK

— > Deelnemers per 12 maart 2020
De deelnemers lijst zal bijgehouden worden en hier gepubliceerd zodat deze beschikbaar is wanneer de Téte a Téte DK op een later tijdstip door mocht gaan.

Contact districtsteam Zuidoost

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-zuidoost@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Zuidoost via zuidoost@njbb.nl

DK tat Historie

DK Tat 2019 >