Zomer Avond Competitie 2021

We kunnen eindelijk gaan starten met de ZAC 2021 en dat gaan we doen vanaf 06 juli 2021.
Omdat we veel later beginnen kunnen we geen rekening houden met de schoolvakanties.
Bij de ere klas lukt dit helemaal niet en bij de hoofdklasse hebben we een rustperiode van 3 weken.
Om toch niet in de problemen te komen waardoor er teveel wedstrijden voor gespeeld moeten gaan worden wordt er dit jaar een uitzondering op de regel gemaakt door niet 1 reserve speler per team toe te staan maar 2 reserve spelers.
Kan een team dan alsnog niet spelen dan zal men moeten kijken om de wedstrijd voor te spelen, dit natuurlijk na overleg met de tegenstander.

Dit jaar spelen we voor het eerst met een voorkeurs dag om de thuiswedstrijden te spelen, de keuze was dinsdag of woensdag.
In het schema kan men zien op welke dag men moet spelen maar de thuis wedstrijden worden altijd op de voorkeursdag van de thuisspelende ploeg gespeeld.
Kijk goed naar het schema op welke dag je de wedstrijden moet spelen.Zoals jullie in het schema kunnen zien is er geen gezamenlijke laatste speeldag, zodra het mogelijk is zal er een prijsuitreiking gepland worden.

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn laat mij dit dan zo snel mogelijk weten zodat ik nog één en ander kan aanpassen in nodig en mogelijk.

Verder wens ik iedereen een hele fijne competitie en veel succes.

District team Zuid.

 

Contact districtsteam Zuid

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-zuid@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Zuid via zuid@njbb.nl