Win 50 Bossche Bollen met een potje petanque op de Parade


Wist je al dat er op De Parade in ’s-Hertogenbosch vier schitterende petanquebanen liggen? De kans is groot van wel, want dat had je HIER en HIER al kunnen lezen. Die banen liggen er niet zomaar, het is een kleine voorbode van het EK Petanque dat in 2022 in ’s-Hertogenbosch wordt georganiseerd.

Omdat de Nederlandse Jeu de Boulesbond (NJBB) de voorpret wil vergroten, is er tot de baantjes weer worden weggehaald (eind augustus), een Bossche Boules-competitie waarbij maar één denkbare prijs te winnen valt: Bossche Bollen. Of, zoals wij ze ook wel noemen: Bossche Boules.

Via de Boulesbaas-app is het mogelijk om op één van de vier baantjes ‘in te checken’ voor een potje petanque. Het is heel simpel: scan met je telefoon de QR-code die naast het baantje hangt en houd je score bij. De persoon die na de laatste dag dat de baantjes er liggen de beste score heeft van deze vier baantjes, ontvangt van de Nederlandse Jeu de Boules bond maar liefst vijftig Bossche Boules (natuurlijk van Jan de Groot).

Wacht niet langer, en reserveer jouw baan op De Parade in ’s-Hertogenbosch. Vergeet ook niet de Boulesbaas-app te downloaden:

Appstore: http://bit.ly/boulesbaas
Playstore: http://bit.ly/psboulesbaas