Zomercompetitie Tripletten 2020 (ZCT)

Districts activiteiten District West i.v.m. Corona maatregelen

Aan alle Verenigingen in District West,

Gezien het verbod op bijeenkomsten / evenementen tot 1 juni  zoals op 23 maart jongsleden vastgesteld door de overheid en het daardoor wegvallen van een aantal speeldagen van verschillende districtscompetities heeft het districtsteam het volgende besloten met betrekking tot de districtscompetities in het voorjaar en de zomer van 2020.

ZCT, ZaMi en ADC
De ZCT, Zami en ADC 2020 worden geannuleerd. In 2021 worden deze competities herstart op  basis van de uitslagen van 2019. 

De reden hiervoor is dat het inplannen van andere competitiedagen verderop in het jaar te veel in de weg gaat zitten van de geplande toernooien van verenigingen. Er zouden dan geplande toernooien moeten wijken ten koste van de competities. Er zouden dan twee nieuwe dagen gevonden moeten worden voor de ZCT, drie nieuwe dagen voor de ZaMi en drie nieuwe dagen voor de ADC.

WSC

In de WSC rest alleen nog de finaledag met de prijsuitreiking. Deze finaledag van de gespeelde WSC kan na opheffen van de maatregelen ingepland worden, wellicht na de zomer. 

Bestuurscup

De bestuurscup blijft vooralsnog staan op 4 juli en zal gespeeld worden bij De Vaste Voet in Sassenheim. Nadere informatie over de bestuurscup volgt medio April.

Vervallen Toernooien
Er is ons inziens te weinig plek in de zomerkalender om de vervallen regionale toernooien van verenigingen elders in het jaar in te plannen. Verzoeken voor verplaatsing van toernooien zullen dan ook niet ingewilligd worden.

We realiseren ons dat deze ingrepen vergaand zijn, maar we zijn van mening dat we hiermee de consequenties voor de bestaande regionale toernooien in de rest van het jaar zoveel mogelijk beperkt houden.

We hopen U hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Namens het Districtsteam      Andries Wijand       Coördinator Wedstrijdzaken

 

ZCT 2020

Zomercompetitie Tripletten (ZCT) 2020 

De ZCT bestaat uit 1 eerste klasse, 2 tweede klassen, maximaal 4 derde klassen etc.

Er worden 5 partijen per dag gespeeld in poules van maximaal 16 teams.

De competitie staat open voor alle verenigingen uit NJBB District West.

Teams bestaan in zijn geheel uit spelers met een Primair of Extra lidmaatschap bij de vereniging die ze vertegenwoordigen.

Speeldata, inschrijfgeld en aanvangstijd.

De compettie wordt gespeeld op de volgende drie zondagen:

  • 26 april 2020, 24 mei 2020 en 28 juni 2020. reservedag 23 augustus 2020
  • Aanvang: 10:30
  • Inschrijfgeld: 21 Euro per triplette

Aanmelden:

De teams (ook de teams die vorig jaar heben deelgenomen) dienen te worden aangemeld middels het inschrijfformulier aan wedstrijd-west@njbb.nl

De uiterste inschrijfdatum is 10 maart 2020.

Uw competitieleider is Andries Wijand

Inschrijfformulier ZCT 2020

ZCT info 2020

 

 

NJBB district West

Contact districtsteam West

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-west@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam West via west@njbb.nl

ZCT Historie

ZCT 2019 >    ZCT 2018 >