Zaterdagmiddagcompetitie ZaMi 2022

Nieuwsbrief TeamL ZAMI 2022             Lokaties en speelschema                    Teamleiders 2022     

ZAMI Competitie reglement versie 6 2022[16907].doc 5

 ZAMI Competitie reglement versie 6 2022doc 5  pdf               schema pdf

Mocht er een fout in zitten mail naar ravielvoije@ziggo.nl   Met het digitaalformulier er bij. 

Uitslagzami 30 april        UItslagzami 14 mei

 

Goedendag teamleiders bij de ZaMi.

Hierbij bijgevoegd de nieuwe indeling voor de ZaMi in 2022.

De Inschrijving viel wel wat tegen. Op een gegeven moment gingen we twijfelen of het wel door zou gaan. Maar de laatste dag kwamen er toch nog ettelijke inschrijvingen binnen.  Er zijn in vergelijking met vorig keer 20 teams minder ingeschreven.  We kwamen zo op een aantal van 40 teams oftewel 5 klassen met 6 teams en 2 met 5 teams.

Hierdoor is er dit jaar geen 4de klasse en zijn alle teams die in die klasse zaten, verdeeld over de 3de klasse. We hebben bij de indeling ook gekeken dat er zo weinig mogelijk teams van dezelfde vereniging tegen elkaar zouden spelen.

Oftewel zo’n 160 boulers zijn op 5 zaterdagmiddagen lekker aan het boulen.

In de 2de klasse is team 4 van L’Esprit teruggetrokken en die plaats is ingenomen door Vlaardingen 1 wat de vorige keer op de 2de plaats geëindigd was in de 3de klas met meer punten dan de overige teams op de 2de plaats.

Het wedstrijdformulier is zo gemaakt dat net als bij de NPC alleen maar het licentienummer ingevuld hoeft te worden.Vergeet niet uw Klasse/ Speeldag/ Locatie/ Datum/ Vereniging team A   Vereniging team B te vermelden op het wedstrijdformulier.Deze gegevens staan al onder de knoppen rechts van het invulvak

Dan vragen we aan de teamleiders om na elke speeldag het formulier voor de maandag daarop voor 9 uur te sturen met naar het volgende mailadres. uitslagzami2022@gmail.com met vermelding van wedstrijd en klasse. Dit versnelt aanzienlijk bij het verwerken van de uitslagen.In verband met de privacywet hebben we de telefoonnummers en de mailadressen van de teamleiders niet bijgevoegd. Wil je iets afspreken dan zal het via het wedstrijdsecretariaat van de verenigingen moeten

Wij wensen jullie nog veel speelplezier in de komende ZaMi weken

Louis van der Horst en Richard Vielvoijé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijflijst ZAMI 2022                 zami indeling 2022

Onderwerp: ZaMi 2022                                                                                 Hoogvliet, 22-2-22

Beste wedstrijdsecretaris

Na een afwezigheid van 2 jaar wegens de welbekende redenen gaan we het in het komende jaar weer eens proberen.

De ZaMi een Zaterdag Middag competitie is een verenigingscompetitie voor viertallen.Het Districtsteam van District West probeert deze competitie naar het gehele District West uit te breiden wat al gedeeltelijk gelukt is zodat we met een piramidale competitie kunnen spelen. We spelen dus op 5 competitiedagen steeds een ontmoeting tussen twee verenigingsteams; deze ontmoeting bestaat uit 3 speelronden, te weten: 

 • 1e triplette en tête-à-tête,
 • 2e doublette en doublette,
 • 3e wederom triplette en tête-à-tête.

De competitie werd gespeeld in 6 poules à 6 teams met promotie en degradatie.We spelen vanaf nu afhankelijk van het aantal ingeschreven teams met:

 • 1 eerste klas
 • 2 tweede klassen
 • 4 derde klassen
 • 8 vierde klassen

Aan de hand van de resultaten van de laatste competitie in 2019 zijn de teams in de desbetreffende klassen ingedeeld.

Om iedereen die in District West speelt de kans te geven om in de ZaMi te spelen zijn de data hiervan niet op de NK dagen en andere competities ingedeeld. Door het grote aantal aanvragen van toernooien zijn er wel een paar toernooien die gelijktijdig vallen, maar dat mag de pret niet drukken en er wordt gehoopt op een groter aantal inschrijvingen dan afgelopen jaren.

 • Zaterdag 30 april 2022
 • Zaterdag 14 mei 2022
 • Zaterdag 28 mei 2022
 • Zaterdag 18 juni 2022
 • Zaterdag 9 juli 2022

De teams worden ingedeeld bij verschillende meespelende verenigingen. Mocht er al verenigingen zijn die graag de ZaMi op één van de speeldagen wil organiseren dan kunnen ze het mij doorgeven.

Eventueel met een datum en met het aantal poules dat men kan ontvangen. Minimaal 3 klassen per locatie, daar zijn minimaal 18 of meer banen voor nodig. En eventueel of er een scheidsrechter aanwezig is.

De inschrijvingskosten zijn € 28 per team.

Als organisatie zijn we afgestapt van de papierrompslomp met equipewijzigingsformulieren en wedstrijdformulieren die per post opgestuurd moesten worden, die meer werk voor ons opleverde, en vertragend werkte. 

Dit heeft geleidt tot het besluit om de vaste teamsamenstelling los te laten, zodat er ook geen equipewijzigingsformulier meer nodig is. Elke vereniging geeft aan met hoeveel teams er meegespeeld gaat worden en geeft voor elk team een contactpersoon cq. teamleider op.

Graag met het e-mailadres van de teamleider.

Deze opgaven dienen voor 10 april binnen te zijn en alleen via wedstrijd-west@njbb.nlHet team is verder vrij in de keus van spelers voor elke competitieronde met de restrictie, dat als een speler 2x heeft deelgenomen in een team, uitkomend in een bepaalde klasse, niet meer uitgekomen kan worden voor een team in dezelfde of lagere klasse.

Verder gaan we met een digitaal wedstrijdformulier werken waarmee de uitslag kan doorgegeven aan de competitieleiding
Hoe dit allemaal werkt kunt u lezen in artikel 7 van het vernieuwde ZaMi-reglement. De werkwijze lijkt veel op die van de NPC

Wij vragen de wedstrijdsecretarissen en teamleiders hier goede nota van te nemen, zodat we op de competitiedag zelf niet voor verrassingen komen te staan.

Bijgaand zenden wij u:

 • ZAMI-reglement
 • de teamindeling oftewel in welke klassen de teams zijn ingedeeld. De definitieve loting per klasse volgt als alle teams ingeschreven zijn.
 •  

Met vriendelijke groeten,

Namens de wedstrijdcommissie van District West

Louis van der Horst en Richard Vielvoijé

NJBB district West

Contact districtsteam West

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-west@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam West via west@njbb.nl

ZaMi Historie

ZaMi 2019 >    ZaMi 2018 >     ZaMi 2017 >