Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden organiseren op 9 en 10 september samen een groots sportfestijn, waar bezoekers ongedwongen meer dan 50 verschillende sporten uit kunt proberen. Het festival vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag. De NJBB zet zich op het festival in om de petanquesport te promoten. Voor zaterdag 9 september zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om festivalbezoekers tips en tricks te geven over de sport.

Activiteiten

Op het festival is het mogelijk om wel 50 verschillende sporten uit te proberen. Je kunt mee doen aan de leukste activiteiten en workshops en kan je laten inspireren door (top)sporters én op gebied van gezonde voeding in de keuken. Probeer een sport uit en proef bijvoorbeeld een lekkere smoothie, sandwich, salade of geniet van iets anders lekkers bij één van de verschillende foodtrucks op het terrein.

Samen petanque promoten?

Ben jij ook helemaal enthousiast geraakt en wil jij ons meehelpen op het Albert Heijn Sportfestijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: info@njbb.nl.

a4ee7bd2a3a8876c4a8d80226494627e92055664