Vraag hier het overzicht van functionarissen op

Verenigingen beschikken niet altijd over gekwalificeerde functionarissen zoals scheidsrechters en wedstrijdleiders (SR/WL) voor de eigen toernooien of trainer/ basis instructeurs petanque voor trainen en/of het opvangen van nieuwe leden. Het bondsbureau heeft een overzicht van functionarissen die beschikbaar zijn voor de ondersteuning van verenigingen op dit gebied. In totaal hebben 78 van de ruim 500 functionarissen toestemming gegeven voor de verspreiding van zijn/haar gegevens om verenigingen te ondersteunen, die op zoek zijn naar een functionaris.

Klik hier om het overzicht op te vragen.

Vragenlijst
Verenigingen beschikken niet altijd over gekwalificeerde functionarissen zoals scheidsrechters en wedstrijdleiders (SR/WL) voor de eigen toernooien. Ook is er niet bij iedere vereniging iemand actief die nieuwe leden kan opvangen en wegwijs maken binnen de vereniging en sport zoals de basis instructeur petanque (BIP) of training kan geven zoals de trainers. Verenigingen komen geregeld bij het districtsteam of bondsbureau met de vraag of een lijst van gekwalificeerde functionarissen in de omgeving kan worden verstrekt.

Om die reden is in februari een vragenlijst gestuurd naar de ruim 500 opgeleide functionarissen. Tot eind maart hebben slechts 112 functionarissen de vragenlijst ingevuld en 78 functionarissen toestemming gegeven om contactgegevens te verspreiden aan verenigingen die op zoek zijn naar een functionaris. Wanneer een vereniging interesse heeft in het overzicht dan kan door het secretariaat een e-mail worden gestuurd naar info@njbb.nl om het overzicht op te vragen. We hopen dat de functionarissen die de vragenlijst nóg niet hebben ingevuld, dat nu alsnog doen.