Volg hier live KT4 dat op 24 juli plaatsvindt in Zoetermeer

Het Kwalificatietoernooi (KT) 4 (doubletten) dat op 24 juli (één dag) gepland staat in Zoetermeer is zoals inmiddels gebruikelijk is live te volgen middels dit artikel. Uitslagen van wedstrijden worden middels een reactie hieronder geplaatst!  

Deelnemers aan KT4 kunnen zich vanaf 09:30 uur melden bij JBC Zoetermeer. Daarna wordt rond 09:50 uur de opening verricht en beginnen de eerste wedstrijden om klokslag 10:00 uur. Er zijn minder dan 33 equipes (klik hier om de deelnemers te zien), dus wordt er niet op tijd gespeeld. De prijs die is gekoppeld aan dit toernooi: punten voor de ranglijst van de ‘Road to 2022’.

Live streams
Het ook weer mogelijk om via onze Facebookpagina te kijken naar live streams. Omdat de cameraman gebruik maakt van één camera, kan hij niet op alle plekke tegelijk zijn en moeten er keuzes worden gemaakt welke partij er live in beeld komt. Klik HIER om naar de Facebookpagina van NLpetanque te gaan.

Publiek
Net zoals bij het NK Mix in Zwaag is het wederom mogelijk om als publiek aanwezig te zijn in Zoetermeer. Daarvoor gelden nog altijd de zelfde maatregelen: publiek dient zich bij de ingang te registreren en dient te allen tijde anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Er mag gebruik worden gemaakt van de maximumcapaciteit berekend op het feit dat publiek anderhalve meter afstand houdt. JBC Zoetermeer ziet erop toe, en is verantwoordelijk voor, dat men zich aan deze regels houdt.

Meer informatie over de ‘Road to EK 2022’
Wil je meer weten over de wedstrijden die gelden als kwalificatiewedstrijd voor de Road to EK 2022? Klik dan HIER.Op deze pagina kan je alles vinden over het spelsysteem (afvalsysteem) en het overzicht van de inschrijvingen.