Vierde kwalificatietoernooi Masters bekend

Zoals bekend heeft MIDI besloten om de organisatie van het kwalificatietoernooi in Delft terug te trekken. Nadat het bondsbestuur hierover is geïnformeerd, is het bondsbestuur op zoek gegaan naar een geschikt alternatief toernooi. Er dienen immers minimaal vier landelijke toernooien te worden georganiseerd in het kader van de kwalificatie voor het finaleweekend.

Het bondsbestuur is erg blij dat JBC Vlaardingen bereid is om tijdens het Vlaardings Open een kwalificatietoernooi te organiseren. Het Vlaardings Open zal plaatsvinden op 8 juni 2019 bij JBC Vlaardingen, aan de Watersportweg 7 te Vlaardingen. Tijdens dit toernooi kunnen de ingeschreven equipes punten verdienen voor de ranglijst op basis waarvan men zich kan plaatsen voor het finaleweekend van de Masters.

Het bondsbestuur is ervan op de hoogte dat er op dezelfde datum een groot internationaal toernooi in Düsseldorf zal plaatsvinden. Toch is het bondsbestuur er van overtuigd dat met het Vlaardings Open is gekozen voor de beste optie.

Equipes die willen deelnemen aan de kwalificatiecyclus dienen zich twee weken voor het eerste toernooi aanmelden. Het eerste toernooi is de Breda Masters op zondag 26 mei. De inschrijftermijn voor de Masters is dus reeds gesloten. Het bondsbestuur wenst alle deelnemende equipes veel succes tijdens deze kwalificatiecyclus en bedankt JBC Vlaardingen voor hun medewerking.