Video: Regulier de toeloop van leden op je vereniging met een reserveringssysteem

Ondanks de geldende maatregelen, is het nog altijd toegestaan om op de eigen vereniging te boulen. Om de toeloop van de leden makkelijk te kunnen reguleren, is er een reserveringssysteem ontwikkeld dat heel gemakkelijk en bovendien gratis via de app Boulesbaas kan worden gebruikt. Meld je vereniging direct aan en ga aan de slag! 

Om als speler een baan te kunnen reserveren kan er gebruik gemaakt worden van de Boulesbaas app. Deze is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Je kunt alleen een baan reserveren bij een vereniging als hier het reserveringssysteem al is geactiveerd.

Bekijk je dit nieuwsbericht in de NJBB-scanapp? Klik dan hier om de video te zien

Meld je vereniging aan!
Aanmelden kan door dit formulier in te vullen. Geef hierbij de naam op van de persoon die het dashboard gaat beheren. Je kunt later zelf in het dashboard meerdere beheerders toevoegen door zijn/haar e-mailadres in te voeren. Let op: De beheerder(s) dient zelf alvast de Boulesbaas app te downloaden en zich te registreren met dit e-mailadres, alleen dan kan je ook toegang krijgen tot het dashboard.

Ik wil toegang tot mijn eigen reserveringsdashboard!

Na aanmelden wordt er hard gewerkt om je zo snel mogelijk toegang te geven tot je eigen verenigingsdashboard. Vergeet niet om jouw vereniging vast als speellocatie te registreren in de Boulesbaas app als je dat nog niet gedaan hebt, anders kan je niet worden toegevoegd.

Geplande doorontwikkelingen
Met het reserveringssysteem wordt verenigingen de mogelijkheid geboden om eigen leden en eventueel ook niet-leden te voorzien in hun behoefte: trainen, vrij spelen of onderlinge wedstrijden spelen en daarmee het verenigingsleven in leven houden. Op dit moment kunnen spelers al een baan reserveren via de Boulesbaas app. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan nieuwe functies, waardoor spelers straks ook via een webpagina kunnen reserveren. Ook gaat het straks mogelijk zijn om als vereniging banen te verhuren aan niet-leden. Het reserveringssysteem biedt daarmee kansen voor verenigingen om te werken aan een nieuw verdienmodel.

Vragen over het reserveringssysteem
Heb je als vereniging vragen over het reserveringssysteem of over jullie eigen dashboard? We helpen graag! Stuur gerust een mail naar bazen@boulesbaas.club.

De Boulesbaas app is gratis te downloaden:
App Store:
bit.ly/Boulesbaas-iOS
Play Store:
bit.ly/Boulesbaas-android