Video: Doe mee aan de #januarichallenge!

Het nieuwe jaar is net begonnen en helaas moeten we onze favoriete sport nog altijd missen. Maar om toch nog een beetje het gevoel van het spelen van een wedstrijd te krijgen, hebben we een uitdaging voor je bedacht! Doe je ook mee aan de #januarichallenge? Hoe die gaat, zie je in de video hieronder.

Leg een but op 7 meter vanaf de cirkelrand. Neem twee boules en leg die recht naast het but. Recht achter het but ligt een derde boule.

Het spel:
Je speelt tegen een onzichtbare tegenstander een bijzondere wedstrijd. Je hebt steeds drie boules om de liggende spelsituatie te verbeteren. Speel je drie boules en houdt de score bij zoals in een echte wedstrijd. Dus als je na het spelen van drie boules één, twee of drie keer beter ligt dan de beste boule van je tegenstander, ga je die als punten tellen. Stel jij ligt met twee punten beter dan de beste boule van de onzichtbare tegenstander staat het 2–0. Maar… heb jij geen punten gemaakt, tellen de punten van de tegenstander. Probeer de wedstrijd te winnen! Succes!