Afgelopen weekend 12 en 13 mei werd bij SPNN in Nieuwegein het NK Doubletten gespeeld.

Mannen
Bij de mannen speelden 69 equipes op zaterdag 5 ronden Zwitsers. De beste zestien equipes plaatsten zich voor de achtste finales op zondag.

Joey van Doorn en Ali Doualeh speelden de finale tegen Kees Koogje en Noël Kempeneers. In een zinderende finale, die twee uur en 45 minuten duurde gingen Joey en Ali na een achterstand van 5-12 uiteindelijk met het kampioenschap naar huis.
De derde plaats werd gedeeld door equipe Tom van der Voort en Patrick Bakens en equipe Edward Vinke en Patrick Schotvanger.

Vrouwen
Bij de vrouwen speelden 24 equipes op zondag 4 ronden Zwitsers. De beste vier equipes speelden de halve finale en finale. Ricky Baas en Lenie Visser, die voor het eerst meededen met een NK, wonnen in de finale van Ria Bronsema en Karin Schillemans.
De derde plaats wordt gedeeld door equipe Josefien Koogje en Selena van der Hoef en equipe Janneke Gravesteijn en Matilda Boström.

Junioren
Bij de junioren speelden zes equipes een halve competitie. Er eindigden drie equipes met vier gewonnen wedstrijden, zodat het onderling resultaat en onderling saldo beslissend werd. De equipe van Gregory Koolwijk en Martijn Moors werd eerste, tweede equipe Valentino Peeters en Jasper Keulaerts, derde equipe Rens de Roos en Jacob Huitsing.

Aspiranten
Bij de aspiranten speelden drie equipes een halve competitie plus een finale. De equipe van Michelle de Blij en Lars de Roos werd eerste, tweede equipe Kasper Stok en Luuk Hoebe, derde equipe Kim van Gellekom en Elise Nuijten.

Pupillen
Bij de pupillen speelden twee equipes een ‘best of three’, na drie wedstrijd eindigde de equipe van Stan Hoebe en Marit Kok als eerste, tweede werd equipe Sietse Stok en Tygo Schimmel.

Met dank aan Huub van de Broek