Over een krappe twee maanden wordt het finaleweekend van de EuroCup weer gespeeld. Na het winnen van de NPC competitie hebben de spelers van vereniging JBC ’t Dupke (Sint-Michielsgestel) zich in juli tijdens de EuroCup voorrondes voor de finale geplaatst. Drie dagen lang, van 1 tot en met 3 december, zullen de spelers Nederland vertegenwoordigen op dit internationale toernooi dat in Gersweiler (Duitsland) plaatsvindt. Het team gaat het in Duitsland opnemen tegen verenigingen uit Frankrijk, Duitsland, Zweden, Slowakije, Monaco, Italië en België.

Nederlandse spelers

De spelers van ’t Dupke die Nederland vertegenwoordigen zijn bij de mannen: Ad Wagenaars, Henk Zeitzen, Cas Schellekens, Joey van Doorn, Ali Doulah, Robin Gense, Peter Langenberg en Osman Jibril. Bij de dames zijn dat: Jenny de Baas en Karin Zantingh. Allen staan onder leiding van coach Jan Paashuis.

Programma

Klik op onderstaande link om het speelschema door te nemen:

Eurocup 2017 plan

Adres

De EuroCup finale vindt plaats in de SBV-Boulodrome. Wil jij er ook bij zijn? Ga dan 1 tot en met 3 december naar de Krughütter Str. 92 in Saarbrücken-Gersweiler.

Live volgen

Kan jij er helaas niet bij zijn, maar wil je het toernooi wel graag meekrijgen? Dan is dat mogelijk om via de volgende link, waarop een livestream te zien is, de wedstrijden te volgen:

Livestream EuroCup

 

Alvast heel veel succes aan ’t Dupke! Voor de toeschouwers en livestreamers veel kijkplezier!

schermafbeelding-2017-10-05-om-09-53-17