[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#nlpetanque” cols=3]

13 februari 2016

Topdivisie

’t Dupke – MIDI
Equipe van Doorn/Zeitzen overrompelen equipe op Den Kelder/Maazouz en winnen met 13-0. ’t Dupke weet de achterstand van 2-3 niet om te buigen naar een overwinning in eigen huis. ’t Dupke verliest thuis van MIDI met 3 – 5 mede door Sander Beukers, die in wereldvorm is.

’t Zwijntje – P.C. De Gooiers
Een enorme inhaalslag bij de ontmoeting-stand van 4-2 in het voordeel van De Gooiers, toen het team Van Diermen/De Wagt (De Gooiers) een achterstand van 4-8 tegen Vd Bosch/Brancourt (’t Zwijntje) alsnog in 2 mênes naar winst wist om te zetten en daarmee de totaaloverwinning op ’t Zwijntje wisten binnen te slepen.
De zwangere Cristel van Maarsseveen (De Gooiers) speelde zaterdag haar laatste partijen voor De Gooiers die die dag afsloten met een 5 – 3 overwinning. De Gooiers bedanken haar voor haar inzet en wensen haar (en Bas) veel sterkte en geluk tijdens de laatste loodjes van hun zwangerschap.

Tweede divisie A

Geen meldingen.

Tweede divisie B

CdP Heerlen – Petangeske
De eerste ontmoeting tussen beide verenigingen werd gelijkspel, dus het spande er vandaag om. In de triplettenronde legde Lieke van der Voort (Petangeske) tot twee keer toe een super plaatsboule waarop Heerlen tot twee keer toe de but uitschoot. Waardoor de 4e partij werd verloren. Voor de overwinning maakte het niet uit want Petangeske won dik met 6 – 2.

De volgende keer jouw wedstrijd ook in dit overzicht?

Geef dan KORT antwoord op de volgende vragen:
1: Hoogtepunt van de dag/ bv. beschrijving best geplaatste bal
2: Grootst gemiste kans
3: Enige bijzonderheden
Mail je antwoorden na de speeldag en voor maandagochtend 9:00 naar info@njbb.nl