Reserveringssysteem voor verenigingen in de Boulesbaas app

Naar aanleiding van alle maatregelen en de protocollen voor de sport zijn er vragen bij ons binnengekomen die gaan over de 1,5 meter samenleving en het gecontroleerd organiseren van onze sport. Een hulpmiddel hierbij is een reserveringssysteem waarin verenigingen hun banen in tijdsblokken kunnen aanbieden aan hun leden met als doel de vereniging zo snel mogelijk, gefaseerd en verantwoord open te stellen.

Naast het reserveringssysteem van AllUnited, biedt de app Boulebaas een gratis reserveringsysteem binnen de app aan. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moeten leden van de vereniging wel eerst de boulesbaas app downloaden.

De vereniging kan haar banen en tijdsblokken beheren vanuit een eigen dashboard (inlogscherm). Leden kunnen via de Boulesbaas app een baan reserveren op het gewenste tijdstip, mits deze beschikbaar is. In een later stadium (einde zomerperiode) wordt de betaalfunctie toegevoegd aan het reserveringssysteem. Zo kunnen ook niet-leden een baan reserveren en direct betalen via de app.

Dit reserveringssysteem biedt kansen voor verenigingen om te werken aan een nieuw verdienmodel naast de huidige lidmaatschapsvormen en het werven van nieuwe leden. Hiermee willen wij verenigingen de mogelijkheid bieden om eigen leden en eventueel ook niet-leden te voorzien in hun behoefte: trainen of vrij spelen.

Webinar
Op woensdagavond 8 juli (19:30 uur) wordt een eerste webinar gegeven, waarin Sportunity (ontwikkelaar) het reserveringssysteem toont.

Aanmelden kan door te e-mailen naar bazen@boulesbaas.club. Geef hierbij de verenigingsnaam en de naam (of namen) en mailadres(sen) van de beheerder(s) door. De beheerder is diegene die jullie dashboard gaat beheren en het contactpersoon voor Boulesbaas app is. De beheerder(s) dient zelf alvast de Boulesbaas app te downloaden en zich te registreren met dit e-mailadres, alleen dan kan je ook toegang krijgen tot het dashboard.