Update: Publicatie landelijke en nationale toernooien 2021 volgt in augustus

De Commissie Wedstrijdsport Nationaal (CWN) is druk bezig met de toekenning van de landelijke en nationale toernooien voor 2021. Conform het Toernooireglement Petanque (TRP) moeten voor 1 juli de verenigingen die aan aanvraag hebben ingediend zijn geïnformeerd en de locaties van de NK’s en landelijke toernooien bekend worden gemaakt.

Gezien de bijzondere tijd waarin we leven heeft de publicatie vertraging opgelopen. Het overleg van de CWN is uitgesteld en recent zijn nog een aantal NK’s in 2020 geannuleerd en om die reden zijn de locaties doorgeschoven naar 2021. De CWN is druk bezig om de aanvragen van de verenigingen te beantwoorden. We verwachten in de loop van juli verdere duidelijkheid met betrekking tot de locaties voor de landelijke en nationale toernooien.

Update 31 juli 2020: Zoals in het originele nieuwsbericht hierboven te lezen valt, was het de verwachting in de loop van juli duidelijkheid te kunnen geven. Helaas hebben de huidige omstandigheden ervoor gezorgd dat dit niet wordt gehaald. In de loop van augustus verwachten we duidelijkheid met betrekking tot de locaties voor de landelijke en nationale toernooien.