Programma EK Veteranen en Mannen bekend

EK Tripletten Veteranen

Op 16 september start het EK Veteranen in Albena, Bulgarije. Henry Calvetti (PUK), Bert van Dijk (Les Bohemiens de Petanque) en Rajen Koebeer (Les Bohemiens de Petanque) hebben het NK veteranen 2018 gewonnen en worden namens Nederland uitgezonden. Junior de Jong (PUK) versterkt het team als vierde man. Onder begeleiding van Meep Poel gaan gaan zij de strijd aan. Op maandag 16 september starten de eerste voorrondes.

Bekijk het volledige programma:

EK Europees kampioenschap veteranen petanque 2019

Op woensdag 18 september worden de finales gespeeld, de Nations Cup en de EK finale.

 

EK Tripletten Mannen

Aansluitend start op donderdag 19 september het EK Tripletten Mannen. Patrick Tuaux, Ali Doualeh en Joey van Doorn (allen van ‘t Dupke) hebben de Masters Finales 2018 gewonnen en worden namens Nederland uitgezonden onder begeleiding van Toon van Alebeek. Met als vierde man: Dennis Mul, ook van ’t Dupke. Joey van Doorn neemt namens Nederland deel aan het EK Precisieschieten.

Op woensdagavond zal de loting plaatsvinden en op donderdag 19 september start het EK met precisieschieten en op vrijdag 20 september ronde 1 en 2 volgens het Zwitsers systeem. Op zondag 22 september worden de finales gespeeld, precisieschieten, de Nations Cup en de EK finale.

Bekijk het volledige programma:

EK Europees kampioenschap mannen petanque 2019

En de indeling voor precisieschieten:

EK Europees kampioenschap precisieschieren petanque 2019

 

Alle deelnemers heel veel succes gewenst!

LET OP: de tijden in de schema’s verschillen een uur met de Nederlandse tijd. In Bulgarije is het namelijk een uur later dan in Nederland.