Zomer Competitie Doubletten (ZCD)

ZCD 2019

Het zit er weer op, de ZCD 2019. De laatste dag werd gespeeld op 28 april bij ASV Celeritas in Alkmaar. Een drukte van belang, want reken maar uit; 61 equipes maal 2 maakt dat er 122 petanqers aanwezig waren.Tel daar bij op een aantal toeschouwers en je komt al gauw op 135 personen. Gelukkig was het redelijk weer en viel de kou wel mee volgens de spelers. De wedstrijdleiding had wat dat betreft geen klagen. Zij zaten in de kantine lekker warm bij de kachel. De scheidsrechter kon die dag zijn conditie wat opkrikken door de ligging van de banen. Er werd een flink aantal meters gelopen door de man van “meten is weten”. Na afloop dan de prijsuitreiking.Voor de tweede keer is de DistrictKampioen ZCD de equipe van Boule Lef 1, Ronald Leeflang en Jacob Meijer, geworden.In 2018 waren de heren ook de kampioenen. JBV Onderhands vielen drie keer in de prijzen en dat wilden de spelers en supporters laten weten ook. Onder luid gejuich en de “Mexican Wave” werden de prijzen in ontvangst genomen.
Een dankwoord en compliment is er voor de mensen die voor het “natje en droogje” zorgden. Het was af en toe flink aanpoten voor hen, maar het liep gesmeerd.
Namens het DistrictTeam Noord-West; alle winnaars HARTELIJK GEFELICITEERD. Voor de equipes die het wat minder deden: KOP OP, de moed niet laten zakken. Soms zit het mee, maar nu zat het tegen. Het gaat een volgende keer vast beter.
Namens het DT; Elly Brouwer

cof

Hieronder treft u de standen na de 1e competitiedag:
ZCD-2019-Tussenstanden-na-dag-1
ZCD-2019-Tussenstanden-na-speeldag-2[3042]

Hieronder treft u het bulletin ZCD 2019:
Bulletin.2 ZCD 2019 district noordwest

Eindstanden ZCD 2019[3187]

Verenigingsplaatsen ZCD 2020

NJBB district Noordwest

Contact districtsteam Noordwest

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-noordwest@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Noordwest via noordwest@njbb.nl

ZCD Historie

ZCD 2018 >