Winter Tripletten Competitie (WTC)

 

WTC 2021 – 2022

De equipe Rik Moorlag, Mark Norder, Rens de Roos (van de vereniging Le Biberon te Leeuwarden) is winnaar geworden van de Winter Triplette Competitie 2021-2022. De kampioen stond al min of meer vast, maar voor de volgende plaatsen werd op de laatste speelavond nog fel gestreden en het kostte veel rekenwerk om de volgorde van de plaatsen twee tot en met vier vast te stellen op basis van de onderlinge resultaten. In de eerste klasse was de hoofdprijs eveneens voor een equipe van Le Biberon. Vanwege de Corona-crisis lag competitie geruime stil maar kon uiteindelijk toch worden afgemaakt door van de hele competitie een halve competitie te maken. De competitie werd evenals vorige editie in het geheel gespeeld bij de vereniging La Boule au But te Sneek.

Op de laatste speelavond lieten Rik Moorlag en Mark Norder zich vervangen door Jacob Huitsing (links) en Sibren Stienstra (rechts). (Foto: Evert Onink)

Contact districtsteam Noord

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-noord@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Noord via noord@njbb.nl