Districtskampioenschap Tête-à-Tête

Esther Hoekstra Roffel (van de vereniging Coevorden) en Rik Moorlag (van de vereniging Le Biberon te Leeuwarden) zijn winnaar geworden van het Districtskampioenschap Tête-à-tête 2024. Aan het kampioenschap namen zestien mannen (acht minder dan vorig jaar) en tien vrouwen (twee meer dan vorig jaar) deel. Bij de mannen waren de verenigingen De Blêde Boulers (Mildam) en Le Biberon de ՚՚hofleveranciers՚՚ met respectievelijk vijf en zes deelnemers; bij de vrouwen was dat de vereniging De Blêde Boulers met vier deelnemers. Bij de mannen kwalificeerden zich drie deelnemers voor het nationaal kampioenschap; bij de vrouwen waren dat vier deelnemers.  Het districtskampioenschap werd − evenals in 2022 en 2023 − gespeeld bij de vereniging SVP te Drachten.

De winnaars van het Districtskampioenschap Tête-à-tête 2024: Esther Hoekstra-Roffel en Rik Moorlag (Foto: Guillaume Spiering)

Contact districtsteam Noord

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-noord@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Noord via noord@njbb.nl

DK Tat Historie

2019 / 2022 / 2023