NJBB Masters 2023

In 2023 bestaan de NJBB Masters uit 6 toernooien inclusief het Nationaal kampioenschap Tripletten. Na deze kwalificatietour wordt er een finaleweekend gespeeld met de beste 8 teams. De winnaar van de NJBB Masters 2023 wordt uitgezonden naar het WK Tripletten Mannen dat in 2024 wordt georganiseerd in Dijon, Frankrijk.

Inschrijfprocedure kwalificatiecyclus NJBB Masters 2023

Deelname kwalificatiecyclus NJBB Masters 2023: In het toernooireglement van de NJBB Masters (artikel 2.6.1) staat vermeld dat equipes zich ‘ten minste twee weken voor het eerste kwalificatietoernooi bij het bondsbestuur moeten hebben aangemeld’ om deel te kunnen nemen aan de kwalificatiecyclus. Klik hier om jouw team aan te melden voor de kwalificatiecyclus.

Het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiecyclus van de NJBB Masters 2023 vind je hier links in de bijlagen. In dit formulier kun je een equipe aanmelden, een invaller of een definitieve wijziging in een equipe doorgeven.

Naast bovengenoemd inschrijfformulier dien je jouw team ook aan te melden voor ieder toernooi door de organiserende vereniging opgediende wijze.

DatumToernooiLocatie
1 aprilDe GeneraleMIDI Delft
30 aprilABA MastersABA Rijswijk
4 juniBreda MastersVa-Tout Breda
10 en 11 juniNationaal kampioenschap TriplettenJeu de Bommel Zaltbommel
19 augustusMartini MastersPrès le But Groningen
9 septemberHaarlem Petanque WeekendP.U.K. Haarlem
28 en 29 oktoberNJBB Master FinaleweekendBoules de Boeuf Oss