Nieuwste update teamranking Masters na NK Tripletten

Het NK Tripletten was afgelopen weekend een groot succes. De mannen speelden het NK op zaterdag en op zondag, de vrouwen en jeugd speelden het volledige NK op de zondag.

De uitslagen zijn inmiddels verwerkt, waardoor ook de nieuwe teamranking van de Masters 2019 bekend is. Deze check je HIER.

Voor de volledigheid hier nog een beknopte opsomming van het NK Tripletten:

Mannen
In een zinderende finale werd het equipe van Dennis Mul (’t Dupke), Patrick Tuaux (’t Dupke) en Ali Doualeh (’t Dupke) uiteindelijk kampioen van Nederland door met 13-11 te winnen van het equipe van Edward Vinke (PUK), Patrick Schotvanger (PUK) en Junior de Jong (PUK).

Vrouwen
In de finale die gelijk met de mannen was gestart werd het equipe van Katy Kamps-Bosch (Les Cailloux), Ria Kampers (Vlaardingen) en Jenny den Baas (’t Dupke) uiteindelijk kampioen van Nederland door met 13-5 te winnen van het equipe van Lieke van der Voort (Petangeske) Lynsey de Bruijn (Middelburg) Marina Blom (’t Lover).

Junioren
Dylan Velthuis (Folâtre), Jeseja Letlora (Almere) en Jordan Niechcial (Ça Roule) die in de voorronden slechts één maal wonnen wisten de finale toch te winnen van het equipe van Luca Kok (L’Esprit), Koen Wentink (L’Esprit) en Rens de Roos (De Blêde Boulers) die in de voorronden drie parijen wisten te winnen.
Max Hokken (L’Esprit), Maarten Stoop (De Boel de Boule) en Leon van Gellekom (Folâtre) werden derde met een gewonnen wedstrijd op basis van het onderling saldo.

Aspiranten
Lars de Roos (Lemsterland), Kim van Gellekom (Folâtre) en Noah Elzinga (De But ’84) wonnen twee wedstrijden tegen Kasper Stok (Gouda), Jarno Abeling (Gouda) en Quinten Luisman (ABA) en werden daarmee Nederlands kampioen.

Pupillen
Leaf van der Brugge (Folâtre), Sietse Stok (Gouda) en Milan Gunther-Mohr (L’Esprit) wonnen twee wedstrijden tegen Tygo Schimmel (Gouda) Marit Kok (L’Esprit) en Scott van Ham (Folâtre) en werden daarmee Nederlands kampioen.