Nieuws midden

Jubileumtoernooi voor (oud-)functionarissen geannuleerd

Ondanks een grote inspanning om alle adresgegevens  te achterhalen, hebben te weinig personen zich aangemeld om een geslaagde dag te maken van het op 18 juni 2022 in Harderwijk geplande jubileumtoernooi voor (oud-)NJBB-functionarissen. Om die reden hebben we als districtsteam moeten besluiten het evenement niet door te laten gaan. Hoezeer ons dat ook spijt, we hadden het graag anders gezien.

(8 juni 2022)

Districtsoverleg op 25 mei 2022 in Nieuw-Loosdrecht

Zie hier het verslag van het districtsoverleg op 25 mei jl. bij De Gooiers in Nieuw-Loosdrecht. (foto Jac Verheul)

(28 mei 2022)


DISTRICTSKAMPIOENSCHAP TÊTE-À-TÊTE 2022

Het eerste districtskampioenschap tête-à-tête in 2019 heeft na twee lange coronajaren eindelijk een opvolger gekregen, zij het met wat minder deelnemers dan toen. 22 mannen en 10 vrouwen streden op 8 mei bij PVN in Nieuwegein niet alleen om de districtstitels, maar ook in de hoop op een kwalificatie voor het NK tête-à-tête op 22 mei a.s. bij Les Cailloux in Zeist.
Bij de mannen ging de titel naar Kees Koogje, die Bas Velthuijsen in de finale met 13-6 versloeg. Beiden zijn lid van Les Cailloux.
Bij de vrouwen behield Sandy Rikkers (Les Cailloux) haar drie jaar eerder behaalde titel door Judith van den Eijnden (De Gooiers) met 13-6 te verslaan.


(Foto Jac Verheul)

Op de gedeelde derde en vierde plaats bij de mannen eindigden Mohammadi Jadoun (Les Cailloux) en Justin Wuring (De Gooiers) en bij de vrouwen Elke van der Linden (Les Cailloux) en Frea Vonck (De Gooiers). Buiten de hier genoemde spelers kwalificeerden zich ook Guus Vonck (De Gooiers) en Katy Kamps-Bosch (Les Cailloux) voor het NK tàt op 22 mei a.s. Karin Zantingh, als zesde geëindigd, is alsnog geplaatst doordat er in andere districten speelsters afvielen.
Overigens bestond het deelnemersveld voornamelijk uit leden van de hierboven genoemde clubs en het is een vurige wens van het districtsteam dat er in 2023 meer deelnemers van andere clubs uit district Midden zullen deelnemen.
Meer foto’s op Facebook Midden.

(8 mei 2022)

Nieuwsarchief

Met ingang van 1 mei 2022 is het ‘oude’ nieuws uit 2021 ondergebracht in een archiefbestand (PDF). Zie NIEUWS HISTORIE onderaan deze pagina.

(2 mei 2022)

Wisseling van de wacht in de hoofdklasse van de WDC 2021-2022!

Nadat Erik Telkamp en Essa Agzoul van Les Cailloux vier jaar lang de WDC hadden gedomineerd en Mohammadi Jadoun en Khalid Elyazidi, eveneens van Les Cailloux, gedoemd leken de eeuwige tweeden te blijven, hebben deze laatsten eindelijk de hoogste eer weten te bereiken en de, vanwege de coronacrisis gehalveerde, Winter Doublette Competitie 2021-2022 op hun naam geschreven. ‘Kampioenendoders’ waren Alwin Arkenbout en Wim van Middendorp van Les Sabots die de titelverdedigers met 13-9 versloegen. In de laatste en beslissende ronde maakten zij het ook de nieuwe kampioenen met 9-13 nog knap lastig…

(Foto Jac Verheul)

(11 maart 2022)

HIGHROLLERTOERNOOI VAN LES CAILLOUX OP ÉÉN DAG

De vereniging Les Cailloux heeft ons laten weten dat het Highrollertoernooi voor doublettes, dat oorspronkelijk over twee dagen zou worden gehouden, te weten op 12 en 13 maart a.s., door omstandigheden naar één dag wordt teruggebracht en wel op zondag 13 maart.

(10 maart 2022)

AFSLUITING WINTER DOUBLETTE COMPETITIE 2021-2022

Op de pagina WDC het allerlaatste nieuws met betrekking tot het uitspelen van de WDC 2021/2022. Géén drie speelavonden, zoals eerder deze maand was aangekondigd, maar twee reguliere avonden, zoals oorspronkelijk was gepland en vermeld in het Winterboekje. Dit als gevolg van de recente en verregaande versoepelingen van de corona-maatregelen.

(16 februari 2022)

ZOMERCOMPETITIES ZACO, ZCC EN ZTC

Nadat de afgelopen twee jaar alle zomercompetities geschrapt moesten worden als gevolg van de coronacrisis, gaat het districtsteam ervan uit dat deze de komende zomer wel kunnen doorgaan. Op de desbetreffende pagina’s (zie het menu aan de linkerkant van deze pagina) meer informatie.

(3 februari 2022)

WINTER DOUBLETTE COMPETITIE 2021-2022 WORDT HERVAT!

Het districtsteam heeft besloten de Winter Doublette Competitie 2021-2022 te hervatten, doch in verband met de onduidelijkheid en onzekerheid van de zijde van het kabinet rond de maatregelen ter beteugeling van het virus Covid-19 in aangepaste vorm. Voor alle details zie WDC.

(2 februari 2022)

 

 

 

NIEUWS HISTORIE

Nieuws 2021 >