Nieuwe versie RPS en bestellen boekjes

Het Reglement voor de Petanquesport (RPS) is gewijzigd per 1 januari 2021. Op 12 februari 2021 zijn alle functionarissen hierover geïnformeerd en is het gecommuniceerd via de website. Voor verdere informatie over de wijzigingen in het RPS, klik hier voor het nieuwsbericht.

De vereniging kan voor de opgeleide functionarissen van de vereniging gratis RPS boekjes bestellen in handig A6 formaat. Dat kan alleen voor de opgeleide scheidsrechters en wedstrijdleiders binnen de eigen vereniging. De vereniging waar een functionaris een primair lidmaatschap heeft, kan de bestelling verrichten. Eén persoon van de vereniging kan de boekjes bestellen via onderstaande link. Het is direct mogelijk om eventueel nog meer RPS boekjes in A6 formaat te bestellen voor andere geïnteresseerde leden binnen de verenging. Leden kunnen niet zelf een boekje bestellen.

De kosten voor één boekje bedragen 3,25 euro. De boekjes worden gestuurd naar het communicatieadres van de vereniging, wat is ingevuld in de ledenadministratie. Wanneer de vereniging het clubinformatiescherm nog niet heeft ingevuld, in de ledenadministratie, is het van belang om dat nog te doen. Het is mogelijk om tot en met zondag 2 mei boekjes te bestellen voor opgeleide functionarissen van de vereniging. Hetzelfde geldt voor de eventuele extra boekjes voor andere geïnteresseerden binnen de vereniging. Het is vervolgens alleen nog maar mogelijk om via het bestelformulier boekjes te bestellen en niet meer gratis voor de opgeleide functionarissen binnen de vereniging.

Klik hier voor de pagina om de boekjes te bestellen.