Nederlands kampioenen Tête-à-Tête bekend

Zondag 22 mei is het NK Tête-à-Tête in Zeist gehouden. Les Cailloux heeft zijn rol als gastheer met verve vervuld en daarmee een mooi kampioenschap mogelijk gemaakt. Iedereen kon zich via de districtskampioenschappen kwalificeren voor het NK en dat leverde zondag een spannende finaledag op. Bij de mannen ging de finale tussen Kees Koogje en Ali Duoaleh. De eindstand hiervan was 13-7 in het voordeel van Kees Koogje en is dus Nederlands kampioen Tête-à-Tête. De gedeelde derde plaats ging naar Eddie Hollestelle en Brian Schampers.

 

 

Bij de vrouwen ging de finale tussen Sandy Rikkers en Jolanda Visser. De eindstand werd 13-10 en daarmee mag Sandy Rikkers zich Nederlands kampioen Tête-à-Tête noemen bij de vrouwen. De gedeelde derde plaats ging naar Josefien Koogje en Elise Nuijten.

 

 

 

Bij de jeugd ging de finale tussen Bart Varkevisser en Lars de Roos. De eindstand hiervan was 13-12 en daarmee mag Bart Varkevisser zich Nederlands kampioen Tête-à-Tête noemen bij de jeugd. De gedeelde derde plaats ging naar Sam Timmermans en Remy Mosselman.

 

 

 

Nogmaals willen wij Les Cailloux bedanken voor de gastvrijheid en de organisatie. Verder willen wij ook de vrijwilligers bedanken. Mede dankzij hen is het toernooi succesvol verlopen.

Het volgende landelijke toernooi dat op de kalender staat is het 3e kwalificatietoernooi voor de Masters in Breda. Dit toernooi vindt plaats op zondag 29 mei en inschrijven hiervoor is mogelijk tot en met dinsdag 24 mei.

Het eerst volgende NK is het NK tripletten op zaterdag en zondag 11 en 12 juni. Hiervoor kan je je nog inschrijven. Kijk hier voor meer informatie.