Nederlands kampioenen Doublette zijn bekend

Zaterdag 23 en zondag 24 april is het NK doubletten in Oisterwijk gehouden. PC Oisterwijk heeft zijn rol als gastheer met verve vervuld en daarmee een mooi kampioenschap mogelijk gemaakt. Het waren twee spannende wedstrijddagen waar de mannen zowel zaterdag als zondag aan de bak moesten en de vrouwen en de jeugd op zondag voor de titel mochten strijden. Bij de mannen ging de finale tussen Joey van Doorn/Kees Koogje en Remco de Jong/Ed Bosch. De eindstand hiervan was 13-2 en daarmee mogen Joey van Doorn en Kees Koogje zich Nederlands kampioen Doubletten noemen. De gedeelde derde plaats ging naar Dylan Velthuis/Jobbi Schefferli en Marwin van Diemen/Ferdinand Wiese.

 

 

Bij de vrouwen ging de finale tussen Els Maes/Matilda Bostrom en Roby van Rooijen/Marsha Nuijten. De eindstand werd 13-10 en daarmee mogen Els Maes en Matilda Bostrom zich Nederlands kampioen Doubletten noemen bij de vrouwen. De gedeelde derde plaats ging naar Judith van den Eijnden/Ellen Walrave en Anette Boluijt/Josefien Koogje.

 

 

 

Bij de jeugd streden twee equipes om het kampioenschap. Zij speelden een ‘best of three’. Bart Varkevisser en Sam Timmermans hebben Dani Rodriguez en Remy Mosselman met 2-1 verslagen en zijn Nederlands kampioen doubletten bij de jeugd geworden.

 

 

 

 

 

 

Nogmaals willen wij PC Oisterwijk bedanken voor de gastvrijheid en de organisatie. Verder willen wij ook de vrijwilligers bedanken. Mede dankzij hen zijn is het toernooi succesvol verlopen.

Het volgende landelijke toernooi dat op de kalender staat is het 2e kwalificatietoernooi voor de Masters in Rijswijk. Dit toernooi vindt plaats op zondag 1 mei en inschrijven hiervoor is mogelijk tot en met donderdag 28 april.

 

 

 

Het eerst volgende NK is het NK Tête-à-tête op zondag 22 mei. Hiervoor kun je je plaatsen middels het districtskampioenschap Tête-à-tête. Kijk op de districtspagina van jouw district voor meer informatie.