Nederland boekt mooie resultaten op eerste World Petanque Offline Cup 2020

Na een geslaagd offline kampioenschap van de CEP is afgelopen weekend de 1st World Petanque Offline Cup 2020 van de FIPJP afgesloten (WPOC). Ook aan de WPOC heeft Nederland deelgenomen en niet onverdienstelijk. De Nederlandse eer is verdedigd door Elise Nuijten bij de meisjes, door Luca Kok bij de jongens en door Roby van Rooijen bij de meisjes. Roby en Luca hebben ook deelgenomen aan het eerdere evenement van de CEP.

Elise nam voor het eerst deel aan een offline kampioenschap en heeft direct de titel gepakt bij de meisjes. Knap gedaan en de felicitaties aan Elise. Klik hier voor de uitslagen bij de categorie van Elise.

Bij de categorieën van Roby en Luca zijn nog finales gespeeld. De beste acht binnen de categorie plaatsen zich voor de finales. Na bij het evenement van de CEP al goed te hebben gescoord bij team 2 heeft Luca bij de WPOC de finales weten te behalen. Uiteindelijk heeft Luca een mooie derde plaats weten te behalen. Een knappe prestatie na bij het evenement van de CEP ook al zeer goed te hebben gepresteerd en het behalen van de kwartfinales met zijn team. Klik hier voor de uitslagen binnen de categorie van Luca.

Bij de categorie vrouwen heeft Roby de Nederlandse eer verdedigd. Roby heeft zich net niet gekwalificeerd voor de finales door op de tiende plaats te eindigen van de in totaal 31 deelnemers. Daarnaast heeft Roby bij het evenement van de CEP met team 1 de Nations Precision Shooting Challenge gewonnen. Klik hier voor de resultaten van Roby in haar categorie.

 Afgelopen zondag was de ceremonie. Klik hier om alle uitslagen te bekijken en de video’s van de winnaars met het volkslied (Elise op pagina 2 met het Wilhelmus en Luca op pagina 3). Klik hier om het bericht op de website van de FIPJP te lezen. We willen Luca, Elise en Roby nogmaals feliciteren met de prestaties.