Zomer Clubteam Competitie (ZCC)

Zomer Clubteam Competitie (ZCC) 2021 geannuleerd

Hoewel we kunnen constateren dat het op dit moment – half juni – met de verspreiding van het covid-19 virus de goede kant op gaat, heeft het districtsteam toch gemeend alle zomercompetities te moeten schrappen: de ZTC, de ZCC, de ZACO en ook het districtskampioenschap tête-à-tête. En dat voor het tweede zomerseizoen op rij. Gelukkig ziet het er nu naar uit dat er in het najaar wel meer mogelijk is, reden om net als vorig jaar een districtskampioenschap voor triplettes te organiseren. Dit als compensatie voor alle geschrapte zomeractiviteiten. Helaas moest in 2020 ook dit evenement geschrapt worden. Het districtsteam heeft er nu wel vertrouwen in dat vanaf eind september de draad weer kan worden opgepakt en dat de vanaf dat moment geplande activiteiten doorgang zullen hebben. Volg daarom voor de meest actuele informatie onze Nieuwspagina en voor de meer specifieke informatie later deze zomer de betreffende competitiepagina’s.

Speeldata en 2021 (donderdagavonden)

Net zoals de afgelopen zomer was gepland – maar helaas is er een streep door de rekening gekomen als gevolg van de annulering vanwege de coronacris – bestaan alle klassen uit slechts één poule en worden alle wedstrijden van een klasse op één centrale locatie gespeeld. De uit- en thuiswedstrijden zijn dus komen te vervallen.

Speeldata: 6 mei, 27 mei, 10 juni, 24 juni, 8 juli, 2 september en 16 september.

Deelnamekosten: € 60,- per team.

Prijzen: Wisselbeker en medailles.

Opgave tot uiterlijk 15 februari a.s. via de wedstrijdsecretaris van de club.

Voor de algemene informatie, reglementen, speelschema’s, speellocaties, poule-indelingen en teamsamenstellingen zie het nog te verschijnen Zomerboekje 2021.

Eindstanden ZCC 2019.

Contact districtsteam Midden

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-midden@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Midden via midden@njbb.nl

ZCC Historie

ZCC 2019 >     ZCC 2018 >     ZCC 2017 >