Districtskampioenschap Triplettes

Zondag 27 september 2020 bij De Hakhorst in Leusden

Nadat het coronavirus het afgelopen voorjaar vrijwel het gehele openbare leven, en daarmee ook het sportleven, heeft stilgelegd, begint het gewone leven zich stapje voor stapje weer te hernemen. Dat geldt ook voor de sport. Zoals bekend moesten spijtig genoeg alle sportactiviteiten definitief worden stopgezet. Deze zomer dus géén ZTC, géén ZCC en géen ZACO. En ook geen districtskampioenschap tête-à-tête, dat in 2019 zo’n succes was gebleken.
Sinds begin juli zijn sportactiviteiten, zij het met de nodige beperkingen, weer toegestaan. Het districtsteam heeft nog bekeken in hoeverre het mogelijk was om de draad van de zomercompetities weer op te pakken, maar dat bleek vanwege alle beslommeringen geen haalbare kaart. In de plaats daarvan, en om het leed enigszins te verzachten, is besloten om dit jaar een eenmalig districtskampioenschap voor triplettes te organiseren. De vereniging De Hakhorst in Leusden heeft zich bereid getoond om als gastheer op te treden. Hieronder de bijzonderheden.

Locatie: De Hakhorst, ‘t Sluisje 6, Leusden.
Aanvangstijd: 10.00 uur, melden vanaf 9.30 uur.
Toegankelijk voor: Licentiehouders met een primair (P) of extra (E) lidmaatschap bij een club in district Midden (spelers die primair lid zijn bij een club buiten district Midden zijn toegestaan, mits zij extra lid zijn bij een club in district Midden). De triplettes hoeven niet clubgebonden te zijn, combinaties van spelers van meerdere clubs zijn toegestaan.
Uniforme bovenkleding:  verplicht.
Wedstrijdsysteem:
– Tot en met 32 triplettes:
Franse poules, gevolgd door een A-toernooi (de nummers 1 en 2 van de poules), een B-toernooi (nummers 3) en een C-toernooi (nummers 4). In al deze toernooien directe eliminatie.
– Meer dan 32 triplettes: directe eliminatie met een A-toernooi, een B-toernooi, een C-toernooi en een D-toernooi.
Prijzen: sportprijzen voor de nummers 1 tot en met 3 van alle toernooien.
Inschrijfgeld: 15 euro per triplette.
Opgave:  tot uiterlijk 13 september a.s. via de wedstrijdsecretaris van een van de verenigingen van het betreffende triplette.


N.B. Bovenstaande flyer is als poster op A3-formaat ook beschikbaar als download.

 

Contact districtsteam Midden

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-midden@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Midden via midden@njbb.nl