Maak als ambassadeur van de sport petanque nog zichtbaarder in jouw buurt


De Boulesbaas app kent inmiddels weinig geheimen meer voor de Nederlandse petanquespelers. In die Boulesbaas app vind je een kaart, met daarin inmiddels al bijna 400 geregistreerde speellocaties. Dit is een mooi aantal, maar we weten dat er nog veel meer petanquebanen te vinden zijn in Nederland. Help jij mee om zoveel mogelijk speellocaties in kaart te brengen door het baantje bij jou in de buurt aan te melden!?

Speellocatie registreren

Voor het in kaart brengen van alle (openbare) banen in Nederland, maken we gebruik van de app. Hierin is een kaart te vinden, met daarin op dit moment al bijna 400 geregistreerde speellocaties. Help je mee door een nieuwe speellocatie te registreren via de Boulesbaas app, controleer dan eerst even of deze niet al te vinden is in de kaart. Om een baan toe te voegen aan de Boulesbaas kaart, moet er eerst een speellocatie worden aangemaakt. Vervolgens kun je aan deze speellocatie het juiste aantal banen toevoegen. Download hiervoor de app via de App Store of Play Store en maak een account aan als je dit nog niet hebt gedaan.

Zo vraag een QR-code sticker aan
Nieuw is dat je vanaf nu ook een QR-code kunt aanvragen, zodat je met een fysieke sticker heel makkelijk kunt ‘inchecken’ bij de betreffende baan en met je medespelers de scores van het potje kunt vastleggen. Het aanvragen van één of meerdere QR-code stickers is helemaal gratis en gaat zo:

  1. Open de Boulesbaas app en klik op ‘Direct spelen!’.
  2. Kies voor ‘Scan QR-code’ en vervolgens voor ‘QR-code aanvragen’.
  3. Vul je adresgegevens in en geef aan hoeveel QR-code stickes je wilt ontvangen (1 per baan)
  4. Klik op ‘QR-code aanvragen’ om de aanvraag te bevestigen.

Het pakket wordt binnen 5 werkdagen naar het opgegeven adres verzonden, inclusief een aantal flyers, een poster en een uitleg over het koppelen van de QR-code sticker aan de baan.

 

 Ranglijsten in de Boulesbaas app

Wist je dat je in de app ook verschillende ranglijsten kunt inzien? Elke speellocatie heeft een eigen ranglijst en zodra je jouw scores van een potje hebt vastgelegd met de app, verdien je punten voor de ranglijst van de locatie waar je op gespeeld hebt. Ook kun je de algemene Boulesbaas ranglijst inzien; hierin worden de punten meegeteld van alle potjes waar je hebt gespeeld. Voor elke gespeelde wedstrijd krijg je 2 punten. Win je, dan krijg je er nog eens 3 punten bij en bij een gelijkspel 1 punt. Je vindt de ranglijsten door in het menu op het beker-icoon te klikken (tweede icoon van links).

Wil je meer weten over Boulesbaas? Neem dan een kijkje op www.boulesbaas.club of download direct de app in de App Store of Play Store.