Liveblog & Informatie NK Doubletten Mix

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni wordt het NK Mix gehouden bij ‘CdP Les Cailloux’ in Zeist. De resultaten van het kampioenschap zullen ‘live’ te volgen zijn middels het artikel ‘Liveblog & Informatie NK Doubletten Mix’ op www.NLPetanque.nl.

Kampioenschap

De deelnemers moeten zich op zaterdag vóór 09:45 uur melden. Het kampioenschap wordt om 10:00 uur geopend. Op zaterdag worden er vijf ronden gespeeld volgens het ‘Zwitsers systeem’. LET OP! In verband met het grote aantal deelnemende equipes gaan, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, de beste 32 equipes door naar de finaleronden op zondag.

LET OP! Op zondag dienen de spelers zich vóór 09:15 uur te melden. De 1/16 finales starten om 09.30 uur.

Dopingcontrole

In de reglementen is verwoord dat het de deelnemers niet is toegestaan om tijdens het kampioenschap onder invloed van alcohol of drugs te verkeren, alcoholische drank te nuttigen of drugs te gebruiken. Tevens is het verboden om tijdens het spelen van een partij te roken. In geval van een dopingcontrole zijn deelnemers te allen tijde verplicht hieraan hun medewerking te verlenen.

Live streams

Het is ook weer mogelijk om via onze Facebookpagina te kijken naar live streams. Omdat de cameraman gebruik maakt van één camera, kan hij niet op alle plekken tegelijkertijd zijn en moet er gekozen worden welke partij er live in beeld wordt gebracht. Klik HIER om naar de Facebookpagina van NLpetanque te gaan.

Publiek
Moedig de deelnemers aan! Als je zelf niet meedoet is het minstens zo leuk om te komen kijken. Je bent van harte welkom in Zeist.

Deelnemers
Ben je benieuwd naar de deelnemende spelers? Klik dan op deze link.

Locatie + parkeren
CdP Les Cailloux

Koelaan 1, 3703 CS, Zeist

Website: https://lescailloux.nl

*Parkeren op de Koelaan, alleen aan de kant van Les Cailloux. Daarnaast is er parkeergelegenheid op de parkeerplaats voorbij voetbalvereniging ‘Jonathan’ aan de Brouwerij/Zinzendorflaan.

Heb je vragen over dit kampioenschap? Neem dan contact op met het Bondsbureau.