Kwalificatietoernooi (KT) 4 (doubletten) op 24 en 25 juli 2021 gaat door


Kwalificatietoernooi 4 staat op zaterdag 24 en zondag 25 juli gepland bij
JBC Zoetermeer. Gezien de versoepelende maatregelen heeft het bondsbestuur besloten dat het KT doorgaat.

Road to 2022
KT4 is op 24 en 25 juli het tweede kwalificatietoernooi van de ‘Road to 2022’. Middels de verschillende kwalificatietoernooien, die vallen onder de Road to 2022, wordt uiteindelijk bepaald welke spelers de Nederlandse eer gaan verdedigen op het EK Tête-à-Tête – Doubletten – Mix 2022 op de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Verdere informatie over de Road to 2022 is eerder gecommuniceerd en eventueel na te lezen op www.nlpetanque.nl. Bovenaan op de homepage is direct de oranje button te vinden die verwijst naar de pagina van de Road to 2022.

Wedstrijdsysteem
KT4 wordt gespeeld volgens het afvalsysteem oftewel directe eliminatie, net zoals alle andere toernooien van de Road to 2022. Bij dit kwalificatietoernooi wordt tot de halve finales op tijd gespeeld bij meer dan 32 equipes. Bij minder dan 33 equipes wordt niet op tijd gespeeld. Dat verhoogt de kans dat de NK’s en kwalificatietoernooien op één dag worden gespeeld. Er wordt op twee dagen gespeeld wanneer er meer dan 64 equipes deelnemen of de geldende maatregelen daar aanleiding toe geven.

Inschrijven
Het is nu al mogelijk om je in te schrijven voor KT4. Dus als je op 24 en 25 juli mee wil doen, kun je dit doorgeven aan de secretaris van je vereniging die de inschrijving van jou doorgeeft aan het bondsbureau middels het daarvoor bestemde inschrijfformulier.

Let op, aanmelden is mogelijk tot en met zondag 18 juli. Voor een overzicht van alle inschrijvingen tot nu toe klik je HIER.