KT6 is allesbepalend kwalificatietoernooi voor ‘Road to EK2022’

Het laatste en allesbepalende kwalificatietoernooi voor de Road to 2022 staat op zaterdag 9 oktober en zondag 10 oktober op de kalender. Bij de mannen ligt de strijd voor de derde en vierde plek in de voorselectie nog volledig open. Bij de vrouwen geldt dit zelfs voor de tweede tot en met de vierde plek op de ranglijst. Iedereen die in de voorgaande toernooien in de punten is geëindigd, maakt nog kans op een topklassering!  

Dit betekent dat het voor veel spelers en speelsters absoluut loont om aan dit laatste kwalificatietoernooi in Heerlen deel te nemen. De huidige stand kan op basis van het resultaat in het laatste kwalificatietoernooi nog flink wijzigen.

Na dit laatste toernooi wordt de eindstand opgemaakt en is bekend welke 8 spelers/speelsters (4 mannen en 4 vrouwen) tot de voorselectie behoren en kans maken op de uiteindelijke selectie voor het EK Petanque op de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Op basis van het aantal inschrijvingen wordt bepaald of het kwalificatietoernooi op één (alleen de zaterdag) of twee dagen (zaterdag en zondag) wordt gehouden. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 3 oktober 23:59.