Koningsspelen: verbind jouw club met een school in de buurt

Wil jij jouw petanquevereniging onder de aandacht brengen bij jeugd via een school in jouw buurt? Om zo de kids een leuke ervaring te geven, en voor jouw vereniging / de petanquesport een lagere instap? Dat kan via de Koningsspelen 2021.

 

In 2021 zijn de Koningsspelen op vrijdag 23 april. Ondanks de onzekere tijd waarin we leven, zijn de Koningsspelen een mooie kans om kinderen in het primaire onderwijs kennis te laten maken met petanque.

 

Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een hele klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is er de Koningsmatch. Via het ‘Online Koningsmatch Platform‘ kunnen jullie als vereniging eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten mee te willen helpen/doen. Is een school geïnteresseerd? Dan kunnen ze rechtstreeks contact met jullie opnemen.

Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met onze sport en werf je misschien zelfs nieuwe leden!