Joey, Essa, Ali en Kees winnen de NJBB Masters 2022

Op zaterdag 3 en zondag 4 december heeft het Finaleweekend van de NJBB Masters 2022 plaatsgevonden bij Petanquecentrum Nieuwegein. De acht gekwalificeerde teams speelden zaterdag eerst in Franse poules met vervolgens een halve finale best of three. De volgende twee teams namen het zondag tegen elkaar op in de finale:

Kees Koogje, Ali Aden Doualeh, Joey van Doorn, Essa Agzoul tegen Dennis Mul, Patrick Tuaux en Frank Schepers.

De finale werd gespeeld volgens een best of five. Het is nog niet eerder voorgekomen dat de finalisten alle vijf de wedstrijden nodig hadden om een winnaar te bepalen. Na een spannende finale wisten Joey, Essa, Ali en Kees de laatste wedstrijd te winnen en daarmee hebben zij de NJBB Masters 2022 gewonnen.

NJBB Voorzitter Lieke Vogels feliciteert Joey, Essa, Ali en Kees met het winnen van de NJBB Masters 2022 én overhandigt daarbij het ticket om deel te nemen aan het EK Heren tripletten senioren van 21-24 september 2023 in Albertville. (Frankrijk). Ook worden de volgende mensen bedankt voor in inzet: -Wim Flecken (wedstrijdleiding) -Huub van den Broek (wedstrijdleiding & scheidsrechter) -Ruben van Stockum (scheidsrechter) -Jean Paul Brands (Live uitzendingen) -Vrijwilligers van petanquecentrum Nieuwegein