Informatie & Liveblog NK Veteranen en Beloften

Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus worden het NK Beloften en het NK Veteranen gehouden bij ‘Jeu de Boules Club Dongen’ in Dongen. De resultaten van het kampioenschap zullen ‘live’ te volgen zijn middels het artikel ‘Informatie & Liveblog NK Veteranen en Beloften’ op www.NLpetanque.nl.

Kampioenschap

De deelnemers moeten zich op beide dagen vóór 09:45 uur melden. Het kampioenschap wordt om 10:00 uur geopend.

De veteranen spelen op beide dagen. Op zaterdag worden er vijf ronden gespeeld volgens het ‘Zwitsers systeem’. De beste 16 equipes gaan door naar de finaleronden op zondag.

De beloften spelen alleen op de zondag. Zij spelen een halve competitie.

Dopingcontrole

In de reglementen is verwoord dat het de deelnemers niet is toegestaan om tijdens het kampioenschap onder invloed van alcohol of drugs te verkeren, alcoholische drank te nuttigen of drugs te gebruiken. Tevens is het verboden om tijdens het spelen van een partij te roken. In geval van een dopingcontrole zijn deelnemers te allen tijde verplicht hieraan hun medewerking te verlenen.

Overnachten

Het is mogelijk om op het naastgelegen terrein te overnachten in een tent, camper of caravan. Sanitair en elektriciteit zijn aanwezig. Tarief: 1 nacht €20,- / 2 nachten €35,-. Voor meer informatie: bestuur@jdbcdongen.nl.

Livestreams

Het is ook weer mogelijk om via onze Facebookpagina te kijken naar live streams. Omdat de cameraman gebruik maakt van één camera, kan hij niet op alle plekken tegelijkertijd zijn en moet er gekozen worden welke partij er live in beeld wordt gebracht. Klik HIER om naar de Facebookpagina van NLpetanque te gaan.

Deelnemers
Ben je benieuwd naar de deelnemende spelers? Klik dan op Beloften of Veteranen

Locatie
Moedig de deelnemers aan, je bent van harte welkom!

Jeu de Boules Club Dongen

Deken Batenburgstraat 2C, 5104 CR, Dongen

Website: https://jdbcdongen.com