Gratis Boulesbaas reserveringsmodule voor verenigingen

Goed nieuws voor jeu de boulesverenigingen! In de persconferentie van 11 mei is aangekondigd dat vanaf 19 mei de maatregelen rondom binnen- en buitensport mogelijk worden versoepeld! Wil je als vereniging op een veilige en verantwoorde manier leden ontvangen wanneer de maatregelen dit toelaten? Maak dan gebruik van de gratis Boulesbaas reserveringsmodule.

Direct aan de slag met de reserveringsmodule? Stuur dan nu een mailtje naar bazen@boulesbaas.club met jouw gegevens. Eerst meer weten? Lees dan verder!

Hoe werkt de reserveringsmodule?
De reserveringsmodule is een gratis hulpmiddel waarmee verenigingen hun banen op reservering kunnen aanbieden aan hun leden (en niet-leden), met als doel het veilig en verantwoord de vereniging open te kunnen stellen. Concreet betekent dit dat de vereniging haar banen en tijdsblokken kan beheren vanuit een eigen dashboard. Leden kunnen via de Boulesbaas app een baan reserveren op de gewenste datum en op een tijdstip dat op dat moment beschikbaar is.

Meer weten over het reserveren van een baan in de Boulesbaas app? Bekijk dan hier de instructievideo!

Meld jouw vereniging aan!
Om de reserveringsmodule te activeren moet je beheerder zijn van een speellocatie. De persoon binnen jouw vereniging die de speellocatie heeft aangemaakt is automatisch beheerder van de speellocatie en kan direct via het Boulesbaas dashboard de reserveringsmodule instellen. Deze persoon kan jou in het dashboard ook toevoegen als beheerder. Is er niemand binnen de vereniging beheerder van jullie speellocatie of lukt het niet om een beheerder toe te voegen? Geen paniek! Stuur een mailtje naar bazen@boulesbaas.club en geef daarbij onderstaande gegevens door: 

  • Jouw SportID e-mailadres (waarmee je een Boulesbaas account hebt aangemaakt)
  • Naam van de vereniging
  • Jouw functie binnen de vereniging 

We doen ons best om je zo snel mogelijk toegang te geven tot je eigen verenigingsdashboard. 

Geplande doorontwikkelingen
Met de reserveringsmodule willen wij verenigingen de mogelijkheid bieden om eigen leden en eventueel ook niet-leden te voorzien in hun behoefte: trainen, vrij spelen of onderlinge wedstrijden spelen en daarmee het verenigingsleven op gang krijgen. Op dit moment kunnen spelers al een baan reserveren via de Boulesbaas app. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan nieuwe functies, waardoor spelers over een tijdje ook via een webpagina kunnen reserveren. Ook zal het straks bijvoorbeeld mogelijk zijn om als vereniging banen te verhuren aan niet-leden. De reserveringsmodule biedt daarmee kansen voor verenigingen om te werken aan een nieuw verdienmodel. En wist je al dat je via het Boulesbaas dashboard sinds kort ook helemaal gratis een toernooi kan opzetten?

Vragen over de reserveringsmodule
Heb je als vereniging vragen over de reserveringsmodule of over jullie eigen dashboard? We helpen graag! Stuur gerust een mail naar bazen@boulesbaas.club.De Boulesbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store. Meer weten over Boulesbaas? Neem een kijkje op www.boulesbaas.club.