Euro-Pétanque (Corona) Precision Shooting Challenge

De Europese federatie, Confédération Européenne de Pétanque (CEP), organiseert in samenwerking met de Deense federatie de Euro-Pétanque (Corona) Precision Shooting Challenge. Het gaat om een virtuele competitie. Nederland gaat ook deelnemen met twee teams. Aan de hand van de resultaten van het NK Precisieschieten 2019 zijn de teams samengesteld. Daarnaast waren een aantal spelers verhinderd en zijn de plekken doorgeschoven. Onderstaande twee teams gaan de Nederlandse eer verdedigen. 

Categorie

Team 1

Team 2

1 male shooter (23-54)

Edward Vinke

Moustafa Maazouz

1 female shooter (23-54)

Josefien Koogje

Monique Bakker

1 espoir shooter (18-22)

Roby van Rooijen

Niels Saurel

1 junior shooter (13-17)

Koen Wentink

Luca Kok

1 veteran shooter (55-)

Henry Calvetti

Iwan Gard

De Nederlandse teams zijn te volgen via een aparte Facebookpagina. Op deze Facebookpagina moeten de spelers hun wedstrijden streamen. Klik hier voor de regels en de timetable. Onderstaande landen nemen deel aan de Euro Petanque Precision Shooting Challenge. 

Teams

Country

2

Austria

2

Netherlands

2

Germany

2

Czech Republic

1

Russia

2

Sweden

1

Ukraine

1

Finland

2

Hungary

1

Latvia

2

Denmark

2

England

2

Norway

2

Israël

 

Daarnaast gaat de wereldwijde federatie, de FIPJP, een gelijk evenement organiseren van 3 tot en met 9 augustus. Aan de hand van de prestaties van de spelers bij de Euro Petanque Precision Shooting Challenge wordt het team dat gaat deelnemen aan de World Petanque Offline Cup 2020 samengesteld. We wensen alle spelers enorm veel succes. Zet hem op en volg ze vooral via Facebook.