Energietarieven en haltemperatuur NPC-seizoen 2023-2024

De energietarieven kunnen de maandelijkse kosten om een boulodrome te verwarmen nog steeds sterk beïnvloeden. Daarom heeft het bestuur van de NJBB besloten om de minimumtemperatuur voor de speellocaties ook voor dit NPC-seizoen te verlagen naar 10 graden Celsius. Met deze aanpassing verwachten we dat het voor verenigingen haalbaarder wordt om de energiekosten te kunnen betalen. Hierbij enkele opmerkingen:

  • Bij een temperatuur van 15 graden Celsius of meer blijft het dragen van uniforme kleding verplicht.
  • Als de temperatuur in de speelruimte van de accommodatie onder de 15 graden Celsius zal liggen, dan verzoeken wij de thuisspelende vereniging om de tegenstanders hiervan tijdig op de hoogte te brengen, zodat iedereen zich op de desbetreffende temperatuur kan kleden.
  • Mocht de temperatuur in de speelruimte onder de 15 graden Celsius liggen, dan vragen we ondanks de kou het bovenste kledingstuk zoveel als mogelijk uniform te laten zijn. Als een speler in verband met de kou ervoor kiest om afwijkend gekleed te gaan, het vriendelijke verzoek daar begripvol mee om te gaan.

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met het Bondsbureau van de NJBB via info@njbb.nl of telefonisch op 030 2020 145. (Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur)