Districtskampioenschap tête-à-tête 2019

Districtskampioenschap Tat 2019 petanque
District zuidwest  ERPV de Bommequet 24 maart  2019 

Op zondag 24 maart 2019 zal bij ERPV de Bommequet in Roosendaal het eerste districtskampioenschap tête-à-tête worden gehouden. Dit kampioenschap, dat rond diezelfde tijd ook in de andere zeven districten zal plaatsvinden, is een pilot voor het nieuwe nationaal kampioenschap tête-à-tête met districtsgewijze voorronden. Elk districtskampioenschap is een zelfstandig kampioenschap dat tevens als kwalificatietoernooi voor het NK tête-à-tête, dat op zondag 14 april 2019 in Oisterwijk wordt gehouden. Het districtskampioenschap tête-à-tête wordt in drie categorieën gehouden: mannen, vrouwen en jeugd. Als er in de categorie mannen of vrouwen op de sluitingsdatum minder dan negen inschrijvingen zijn, wordt het kampioenschap voor die categorie niet gespeeld. In de categorie jeugd wordt het kampioenschap niet gespeeld als er op de sluitingsdatum minder dan twee inschrijvingen zijn. Aan de districtskampioenschappen kunnen alleen personen deelnemen met de Nederlandse nationaliteit die in het bezit zijn van een Nederlandse Wedstrijdlicentie of Jeugdlicentie.
De club die op de licentie wordt vermeld moet gevestigd zijn in het district waar het betreffende kampioenschap wordt gespeeld. Per district kwalificeren zich op basis van de ranglijst van het districtskampioenschap in de categorie mannen minimaal twee en maximaal acht spelers voor het NK. Het maximaal aantal te plaatsen spelers per district wordt bepaald op basis van het aantal uitgegeven wedstrijdlicenties per district, met als peildatum 30 november 2018.
Per district kwalificeren zich op basis van de ranglijst van het districtskampioenshap in de categorieën vrouwen en jeugd maximaal twee spelers. Voor de complete regelgeving zie het reglement Nationaal kampioenschap tête-à-tête.

Samenvatting: Datum: Zondag 24 maart 2019
ERPV De Bommequet
Red Band Sportpark, Buijenstraat 10a, 4705 RD – Roosendaal. tel.0165 – 78 57 58
Categorieën: Mannen, vrouwen en jeugd
Systeem: Zwitsers (bij vrouwen en jeugd afhankelijk van het aantal deelnemers)
Nederlandse Nationaliteit en Nederlandse W of J licentie.
Melden: 10.00 uur
Aanvang: 10.30 uur
Deelnamekosten: 10 euro
Aanmelden via de secretaris van je vereniging. Inschrijven kan tot vrijdag 15 maart 2019 via wedstrijd- zuidwest@njbb.nl (onder vermelding van voornaam, achternaam, licentienummer, clubnaam en categorie M, V of  Jeugd)

Website redactie Zuidwest