Districtskampioenschap tête-à-tête 2019

Districtskampioenschap Tat 2019 petanque

 

Districtskampioenschap tête-à-tête

Op zondag 31 maart 2019 zal bij De Goede Worp in Den Haag het eerste districtskampioenschap tête-à-tête worden gehouden. Dit kampioenschap, dat rond diezelfde tijd ook in de andere zeven districten zal plaatsvinden, is een pilot voor het nieuwe nationaal kampioenschap tête-à-tête met districtsgewijze voorronden.
Elk districtskampioenschap is een zelfstandig kampioenschap dat tevens als kwalificatietoernooi voor het NK tête-à-tête, dat op zondag 14 april 2019 in Oisterwijk wordt gehouden.

Het districtskampioenschap tête-à-tête wordt in drie categorieën gehouden: mannen, vrouwen en jeugd. Als er in de categorie mannen of vrouwen op de sluitingsdatum minder dan negen inschrijvingen zijn, wordt het kampioenschap voor die categorie niet gespeeld. In de categorie jeugd wordt het kampioenschap niet gespeeld als er op de sluitingsdatum minder dan twee inschrijvingen zijn.

Aan de districtskampioenschappen kunnen alleen personen deelnemen met de Nederlandse nationaliteit die in het bezit zijn van een Nederlandse Wedstrijd- of Jeugd-licentie. De club die op de licentie wordt vermeld moet gevestigd zijn in het district waar het betreffende kampioenschap wordt gespeeld.

Per district kwalificeren zich op basis van de ranglijst van het districtskampioenschap in de categorie mannen minimaal twee en maximaal acht spelers voor het NK. Het maximaal aantal te plaatsen spelers per district wordt bepaald op basis van het aantal uitgegeven wedstrijdlicenties per district, met als peildatum 30 november 2018. Per district kwalificeren zich op basis van de ranglijst van het districtskampioenshap in de categorieën vrouwen en jeugd maximaal twee spelers.

Voor de complete regelgeving zie het reglement:
https://nlpetanque.nl/wp-content/uploads/2018/12/Nationaal-kampioenschap-t%C3%AAte-%C3%A0-t%C3%AAte.pdf

Ontvangen aanmeldingen:
De reeds ontvangen aanmeldingen: Aanmeldingen TAT 2019  (stand per 16 januari)

Nog even alles op een rijtje:

Datum: Zondag 31 maart 2019
Plaats: De Goede Worp , Hengelolaan 1061, 1522 GH, Den Haag
Categorieën: Mannen, vrouwen en jeugd
Systeem: Zwitsers (bij de jeugd is het wedstrijdssysteem afhankelijk van het aantal deelnemers)
Melden: 9.30 uur
Aanvang: 10.00 uur
Deelnamekosten: 10 euro, voor de jeugd gratis
Aanmelden: Tot vrijdag 15 maart 2019 via de secretaris van de vereniging naar:
wedstrijd-west@njbb.nl onder vermelding van voornaam, achternaam, licentienummer, clubnaam en categorie M, V of J.
InschrijfformulierInschrijfformulier Districtskampioenschap tete a tete district west 2019