Deze teams strijden in finaleweekend Masters om ticket WK Tripletten

Het finaleweekend van de Masters staat voor de deur. Op 16 en 17 november staan er acht equipes tegenover elkaar bij De Gooiers. Daar wordt niet alleen gestreden om de winst, maar ook om het daaraan verbonden ticket voor het WK Tripletten. Het WK wordt op 16 t/m 19 juli 2020 gehouden in Prilly Lausanne, Zwitserland.

In totaal waren er dit jaar drie kwalificatietoernooien waarbij punten konden worden verdiend voor de ranglijst. Daarnaast konden ook bij het NK Tripletten ook punten verdiend voor de kwalificatiecyclus. De winnaars van het NK Tripletten mannen kwalificeerden zich daarmee direct voor het finaleweekend van de Masters.

Zeven andere equipes zijn op basis van de ranking gekwalificeerd en mogen zich zodoende op 16 en 17 november melden op ’t Jagerspaadje 34 te Nieuw-Loosdrecht.

Het finaleweekend
De equipes die je hieronder ziet, worden ingedeeld in twee Franse poules. De nummers  1, 4, 6 en 8 zitten samen in poule 1 en de nummers 2, 3, 5 en 7 in poule 2. De equipes met twee winstpartijen gaan door naar de halve finale. De winnaar van poule 1 speelt een ‘best of three’ tegen de nummer twee van poule 2 en andersom. Beide winnaars spelen de volgende dag (zondag) de eindfinale in een best of five.

Plek op teamrankingVerenigingSpeler 1Speler 2Speler 3(Eventuele) speler 4
1't DupkeJoey van DoornAli DoualehPatrick TuauxDennis Mul
2Petangeske, ABA, Les CaillouxTom van der VoortKees KoogjeEssa AgzoulGeen vierde speler
3't ZwijntjeFerdinand WieseMarwin van DiermenFrank SchepersJan van den Bosch
4’t Zwijntje, PUK, Les Bohemiens de PetanqueEdward VinkePatrick SchotvangerJunior de JongRajen Koebeer
5Folâtre, 't Lover, 't Zwijntje, PVNJobbi SchefferlieMario BlomVince Exalto Gregory Koolwijk
6t Dupke, PUKJerrill Bang AfoeDennis PolIwan GardGeen vierde speler
7't Dupke, 't Lover, PC OlympiaAd WagenaarsRobin GenseBob VerstappenWietse van Keulen
8Jeu de Bommel, ABA, 't LoverFrank VeenstraMoussa AgzoulPatrick BakensMarco Zijderveld

Gratis entree
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar welke equipe zich gaat plaatsen voor het wereldkampioenschap Tripletten, is het terrein van De Gooiers gratis toegankelijk. Op zowel zaterdag als zondag is de aanvangstijd 09:00 uur.

.