Brabant Petanque Cyclus

Brabant Petanque Cyclus

Jos te Boekhorst (՚t Lover) en Gijs van Keulen (՚t Dupke) zijn winnaar geworden van de zesde wintereditie (2023-2024) van de Brabant Petanque Cyclus, een competitie voor doubletten waarbij elke speeldag met een andere partner mag worden gespeeld. Na veertien speeldagen bij steeds een andere vereniging kwamen Te Boekhorst en Van Keulen als beste uit de bus.

Jos te Boekhorst, winnaar van de wintereditie (2023-2024) van de Brabant Petanque Cyclus. Zijn equipegenoot Gijs van Keulen was niet beschikbaar voor de foto. (Foto Guillaume Spiering)

Voor de eindstand telden de drie slechtste resultaten niet mee. Per speeldag konden euro՚s worden verdiend per gewonnen wedstrijd. Op de finaledag werden veel deelnemers beloond met een prijs in de vorm van een levensmiddelenpakket.

De finaledag werd afgesloten met het traditionele ՚klompschieten՚. Bij de vrouwen werd Metje van Vuren (L՚Ammerzo) winnaar en bij de mannen Sjaak van Grootel (՚t Lover).

Aan deze wintereditie namen 1.196 spelers van 34 verenigingen deel.

De zevende zomereditie van de Brabant Petanque Cyclus is inmiddels van start gegaan. Die omvat zeventien speeldagen en loopt door tot medio oktober.

Contact districtsteam Zuidoost

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-zuidoost@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Zuidoost via zuidoost@njbb.nl

HISTORIE

2022