Brabant Petanque Cyclus

Brabant Petanque Cyclus 

Stan Visser winnaar van zomereditie

Stan Visser (Wij Liggen) is winnaar geworden van de zomereditie van de Brabant Petanque Cyclus 2023 voor vijftig-plussers, een competitie waarbij het niet verplicht is om elke van de vijftien speeldagen met dezelfde partner te spelen. Voor de eindstand telden de elf beste resultaten mee. Per speeldag waren er dagprijzen te winnen; op de finaledag werden de eindprijzen uitgereikt. De speeldagen hadden steeds plaats bij een andere vereniging in het district. Aan deze zomereditie namen 1.434 spelers van 37 verenigingen deel. De zomereditie werd afgesloten met het traditionele Klomp-schieten. Winnaar bij de vrouwen werd Lizette van den Heuvel (՚t Lover) en bij de mannen Jan van Keulen (՚t Dupke).

Lizette van den Heuvel (rechts) en Jan van Keulen (links), winnaars van het Klomp-schieten. (Foto’s Henk Spanjers)

 

 

Stan Visser, winnaar van de zomereditie van de zomereditie van de Brabant Petanque Cyclus.

 

 

 

Jolanda en Stan Visser winnaar Brabant Petanque Wintercyclus

Jolanda Visser en haar man Stan van de vereniging Wij Liggen (Schijndel) zijn winnaar geworden van de wintereditie (2022-2023) van de Brabant Petanque Cyclus voor vijftig-plussers, een competitie voor doubletten waarbij het niet verplicht is om elke speeldag met dezelfde partner te spelen. Na twaalf speeldagen bij steeds een andere vereniging kwamen zij als beste uit de bus. Vorig jaar waren Jolanda en Stan ook winnaar van de zomereditie.

Voor de eindstand telden de drie slechtste resultaten niet mee. Per speeldag waren er prijzen te winnen; op de finaledag werden de eindprijzen uitgereikt. Aan deze wintereditie namen 1.176 spelers deel van 35 verenigingen.

 

De winnaars van de wintereditie van Brabant Petanque Vijftig-Plus: Jolanda en Stan Visser.

Contact districtsteam Zuidoost

Voor vragen of informatie over competities en kampioenschappen, neem contact op met de coördinator wedstrijdzaken: wedstrijd-zuidoost@njbb.nl

Voor overige zaken, neem contact op met districtsteam Zuidoost via zuidoost@njbb.nl

HISTORIE

2022